Timisoara

Evenimente la Scoala de Arte din Timisoara in luna martie

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
100

Voteaza & Distribuie

Descriere

Școala de Arte din Timișoara

Expoziții, cântece, dansuri: Școala de Arte din Timișoara vă invită să vă bucurați de un anotimp tânăr și frumos, al talentului, să luați parte la evenimentele sale ce vă oferă prilejuri captivante de a descoperi noi artiști.
Miercuri, 7 martie 2019 , elevii Școlii de Arte susțin spectacolul intitulat ”Din dragoste pentru tine”. Clasa canto – muzică ușoară împreună și cercul de copii ”Next Star”, coordonate de prof. Georgiana Necșa, vor interpreta cântece dedicate mamelor, de la ora 17: 00 în sala festivă a Centului de Cultură și Artă al Județului Timiș. Tot în 7 martie la ora 16: 00 va avea loc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș din str. E. Ungureanu, nr. 1 vernisajul expoziției ”Primăvara … anotimpul renașterii”. Elevii claselor de pictură, grafică, coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor celebra primăvara prin intermediul formelor și al culorilor.
În 14 martie 2019, ora 17: 00, Centrul de Cultură şi Artă al Județului Timiş vă invită la spectacolul: “Retro show”, susţinut de cursanţii Şcolii de Arte din Timişoara, clasa canto - muzică uşoară a prof. Marc Antoniu. Elevii şcolii vor înfăţişa la scenă deschisă rezultatele muncii lor.
Intrarea este liberă la toate aceste evenimente.

Școala de Arte din Timișoara participă, în data de 14 martie 2019, la Cluj – Napoca, la Festivalul ”Pentru că e primăvară!”, organizat de Școala Populară ”Tudor Jarda” . Timișoara va fi reprezentată de clasele canto – muzică ușoară – prof. Georgiana Necșa, prof. Vanana Cioclac, prof. Marc Antoniu și clasa de chitară – prof. Alexandru Faur.
În perioada 14 – 17 martie 2019 la Lupeni elevii Școlii de Arte din Timișoara vor fi prezenți cu câteva lucrări de pictură și grafică la expoziția ”Iosif Tellemann”. Clasele de pictură și grafică coordonate de prof. Lucia Kolla Stoica și prof. Liliana Georgiades vor duce la Lupeni artele timișorene într-un eveniment care pune în valoare arta plastică.