Timisoara

Event Management

Event Management

Detalii organizator cursuri

Adresa
Timisoara, Piata Avram Iancu, nr. 6
Telefon
0745162199
Web
http://stangu.ro
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 8 luni si 1 zi
Vizualizari
2270

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Event Management Timisoara

Seminarii interactive în care se transmit informaţii utile şi practice într-un mod simplu şi plăcut. Oferim informaţii concrete, exemple şi exerciţii, care să fie realmente folositoare în viaţa de zi cu zi sau în business. Lucrăm cu grupe mici, astfel încât să puteţi beneficia şi de consultanţă.

Cursurile pentru adulţi se adresează celor dornici de perfecţionare şi care ştiu că învăţăm toată viaţa. La seminariile noastre îi aşteptăm pe cei care vor să fie o prezenţă agreabilă şi remarcabilă, care vor să fie convingători prin maniere, mod de comunicare şi vestimentaţie şi care conştientizează faptul că prima impresie se formează deja în primele 40 secunde.

Firme şi instituţii: Personalul reprezintă imaginea firmei sau instituţiei în care lucrează – indiferent dacă este vorba de relaţiile cu clienţii şi cu partenerii de afaceri sau dacă se ţine o prezentare sau se vorbeşte la un eveniment. Dacă un angajat inspiră încredere unui client, această încredere se va extinde automat şi asupra produselor sau serviciilor furnizate. Transmiteţi competenţă şi profesionalism prin intermediul angajaţilor dvs.!
Câteva reguli simple vă pot ajuta enorm în carieră, în business, în viaţa socială şi în cea de familie.

Principiul după care ţinem seminariile este un citat al lui Louis A. Berman:
Un bun profesor este un maestru al simplificării şi un duşman al simplismului.

Cursurile pentru copii se adresează atât celor mici cât şi adolescenţilor, iar conţinutul modulelor şi obiectivele lecţiilor se orientează după ce ar trebui să ştie copilul la vârsta respectivă. Bunele maniere învăţate la o vârstă fragedă devin automatisme care duc la un comportament ce va face din acel copilaş, peste câţiva ani, o persoană plăcută şi de succes.

Cursul se ţine de un trainer acreditat, fost cadru didactic, specializat pe etichetă şi protocol.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Corporate
Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala, Cursuri de formare profesionala
Zone din Timisoara: Bucovina