Timisoara

Evolio isi extinde reteaua de retail cu un magazin, la iulius mall Timisoara

Evolio isi extinde reteaua de retail cu un magazin, la iulius mall Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
988

Voteaza & Distribuie

Descriere

EVOLIO ÎȘI EXTINDE REȚEAUA DE RETAIL CU UN MAGAZIN, LA IULIUS MALL TIMIȘOARA

Evolio își extine rețeaua proprie de retail prin inaugurarea unui nou magazin de prezentare, la Timișoara. Magazinul Evolio este situat în Iulius Mall Timișoara, la etaj, şi oferă toată gama de produse IT&C și accesorii Evolio.

Noul punct de prezenţă din Timișoara oferă posibilitatea clienţilor de a testa toate produsele companiei, ultima generaţie de tablete PC, sisteme de navigaţie GPS, telefoane de tip smartphone, dar şi eReader-ul recent lansat, Evobook 3. De asemenea, întreaga gamă de accesorii pentru produsele Evolio este disponibilă în noul magazin, într-o vitrină spațioasă și intens luminată, care-i ajută pe utilizatori să găsească mai repede produsele dorite. Vizitatorii standului vor beneficia de oferte speciale de sărbători, cu discount-uri la majoritatea produselor.

Deschidem magazinul din Timișoara, pentru a putea prezenta direct produsele noastre, bazate pe cele mai moderne tehnologii, celor peste 600 de mii de locuitori ai județului Timiș și celor aproximativ 40 de mii de studenți din Timișoara, consumatorii tineri fiind principalul target al Evolio, deoarece ei sunt cei mai dispuşi să adopte noile tehnologii”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

Noul magazin este construit pe modelul unui concept deschis, de tip insulă, care înlesneşte interacţiunea clienţilor cu produsele. Standul dispune de un sistem de vitrine ce permite identificarea uşoară a tipurilor de accesorii disponibile pentru produsele Evolio. Specialiştii Evolio vor oferi suport de specialitate, consultanţă la achiziţionarea de produse şi accesorii, precum şi asistenţă postvȃnzare pentru orice produs Evolio.

Prin deschiderea noului punct de prezentare şi vânzare de la Timișoara, numărul magazinelor proprii Televoice Grup ajunge la șase, dintre care trei în Bucureşti, unul la Cluj-Napoca și unul la Iași, deschis în urmă cu două săptămâni.

Pentru mai multe detalii despre produsele şi serviciile Televoice Grup vizitaţi www.evolio.ro.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta