Timisoara

Expo Antichitati Timisoara

Detalii

Telefon
0741700148, 0741700153
Web
http://www.expotimisoara.ro
Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 1 saptamana si 15 ore
Apartine de
Expo Timisoara International
Vizualizari
11390

Voteaza & Distribuie

Descriere

Expo Timisoara International anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că festivalul obiectelor de acest gen continuă cu Târgul de Antichităţi, care va avea loc la Iulius Mall Timisoara.

O mulțime de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS MALL - la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fie evenimentul numarul 1, in acest domeniu, din această zona a ţării, vor participa in jur de 40 de standuri, un record pentru inceputul de an, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.

Vă rugăm să consultaţi site-ul nostru la rubrica calendar expoziţional 2017 şi ne puteţi scrie pe expotimisoara @ gmail.com
.............

De asemenea, la demisol, va funcționa un Târg de vestimentație din piele și blană, unde se vor expune spre vânzare haine de blană și piele pentru adulți și copii, mănuși, portofele, curele, căciuli de blană.