Timisoara

Expo Antichitati & Handmade

Expo Antichitati & Handmade

Detalii targ/expozitie

Telefon
0741700153
Web
http://www.expotimisoara.ro
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Apartine de
Expo Timisoara International
Vizualizari
3624

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 octombrie 2019 - Duminica 27 octombrie 201910:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

EXPO ANTICHITĂŢI & HAND MADE

Expo Timisoara International anunţă publicul pasionat de lucruri antice, că evenimentele noastre de toamnăcontinuă cu Târgul de Antichităţi și handmade EDIŢIA 168, care va avea loc în perioada 25-27 Octombrie la Iulius Town, parter.

O mare varietate de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS TOWN- la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fieevenimentul numarul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării vor participa cca. 29 de standuri reprezentative, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.
De asemenea, în aceeași perioada, la demisol, se va desfășura o nouă ediție a Târgului de Blănuri, Piele și Articole de sezon în care se vor expune produse adecvate perioadei reci, prezentate de firme de profil.

Vă rugăm să consultaţi site-ul nostru: www.expotimisoara.ropagina calendar expoziţional 2019 şi ne puteţi scrie pe expotimisoara@gmail.com.

Vă mulţumim pentru interesul acordat.
Organizatorii.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta