Referendum pentru familie
Timisoara

Expozitia de grafica "Ferestre - ampretari"

Detalii

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Descriere

În perioda 5-18 octombrie 2017 Galeria de Artă "HELIOS" din Timişoara (P-ţa Victoriei nr. 6) găzduieşte expoziţia personală de grafică intitulate FERESTRE - AMPRENTĂRI a cunoscutului grafician CONSTANTIN CATARGIU, vicepreşedinte al Filialei din Timişoara a UAP, curatorul Bienalei Internaţionale de Gravură "Graphium".

Oportunitatea de a expune la Galeria "Helios" îi s-a oferit distinsului creator şi dascăl prof. univ. dr. Constantin Catargiu ca parte organică a Marelui Premiu "Primus inter pares", atribuit în unanimitate de către juriul de specialitate la ediţia din 2016 a Salonului Anual al Artelor Vizuale, pentru ansambul compus din 2 lucrări, ivntitulată "Fereastră la Iacobeni" . Fiind profund preocupat de tema ferestrei reputatul artistul plastic, prof. univ. dr. Constantin Catargiu în anul 2006 şi-a publicat la Editura Excelsior Art din Timişoara cartea "Fereastra, ca o carte".

Expoziţia de grafică "Ferestre - ampretări" se poate vizita în zilele de luni-vineri, între orele 8-20, sâmbăta între 10-18.