Timisoara

Expozitie de fotografie - Nimic nou

Detalii expozitie

Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
347

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 19 aprilie 201918:30-21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Dragoslav Sekulić și Sorin Suciu vă propun o expoziție de fotografie de stradă în care toate imaginile sunt realizate cu telefonul mobil. Ideea expoziției a venit într-un mod natural, ambii fotografi realizând deja imagini cu mobilul pe care le postau pe Instagram.

Expoziția nu reprezintă o apologie adusă miniaturizării tehnologiei contemporane, ci un exercițiu de privire realizat în spațiile conviețurii noastre urbane.

Cum o mașină secvențială de privit care să extragă ineditul din cotidian încă nu a fost realizată de către inginerii specialiști în inteligență artificială, cei doi fotografi și-au luat instrumentele
cotidiene cele mai banale și au pornit într-un demers exploratoriu, lipsit de o destinație finală.

Dacă nomofobia reprezintă teama de a rămâne fără telefonul mobil, noua angoasă existențială a omului modern, kallofobia ar putea desemna frica de frumos, de ceea ce ar putea părea neobișnuit sau extraordinar în spațiul cotidian. Fără a avea pretenția de a oferi tratamente garantate, fotografii vă invită la o terapie vizuală individuală sau de grup (la vernisaj) în Librăria Cărturești.

Vernisajul va avea loc vineri 19 aprilie 2019, de la ora 18:30 la librăria Cărturești Mercy și expoziția va putea fi vizitată în perioada 19 aprilie- 17 mai.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta