Timisoara

Expozitie de lego - Brickenburg Expo

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
328

Voteaza & Distribuie

Descriere

Finalul de săptămână de la Iulius Mall le va aduce celor mici multe motive de bucurie: o expoziţie tematică realizată din milioane de piese LEGO.

Copiii sau pasionaţii jocurilor LEGO® sunt aşteptaţi în acest weekend, la Iulius Mall, acolo unde va avea loc Brickenburg Expo, eveniment inclus în calendarul oficial al expoziţiilor organizaţiilor recunoscute de practicanţi ai hobby-ului LEGO®. În perioada 14 – 16 septembrie 2018, în zona magazinul Intersport, membrii Asociaţiei Brickenburg vor expune, pe o suprafaţă impresionantă, machete realizate din milioane de piese LEGO®. În plus, copiii vor avea ocazia să îşi pună în valoare creativitatea la atelierele special organizate.

Tematica va fi diversă, de la lumea dinozaurilor, Evul Mediu şi zone urbane contemporane, până la lumi fantastice, populate de diverse personaje cunoscute. Lucrările expuse au fost prezentate la cele mai importante expoziţii din ţară, dar şi din Ungaria, Croaţia, Austria, Cehia, Serbia, Italia, Olanda şi Danemarca. Lucrările sunt originale şi sunt construite de membri ai Asociaţiei Brickenburg, LEGO® User Group de cel mai înalt nivel, recunoscut la nivel internaţional.