Timisoara

Expozitie de postere

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
299

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 iunie 2017 - Sambata 1 iulie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara va fi gazdă a expoziţiei de postere "discovery Timişoara", în perioada 24.06.2017-1.07.2017

Exponatele sunt realizate de d-nul Emil Banciu și cuprind colaje din reproduceri după diverse lucrări artistice, reprezentând cărţi poştale vechi, din colecţiile istoricului Thomas Remus Mochnacs, fotografii realizate de Sergio Morariu şi Siky Marco, lucrări de artă murală din cadrul festivalului de artă FISART şi lucrări ale pictorului timişorean Fred Zawadzki.

D-nul Emil Banciu este timişorean, stabilit în Germania și realizează diverse cărţi electronice (gen flipbook, flipalbum) cu tematică istorică, artistică şi culturală, din Timişoara şi din Banat. Expoziţia "discovery Timişoara" reflectă o parte din cultura timişoreană de ieri şi de azi, atrage atenţia asupra diferitelor variante de manifestare artistică şi doreşte să contribuie la o mai bună cunoaştere a Timişoarei, în contextul devenirii oraşului Capitală Europeană a Culturii.

Expoziţia poate fi vizionată în perioada 24.06.2017 – 1.07.2017 la Centrul de Informare Turistică, din str. Alba Iulia nr. 2.

Sursa informatii: www.primariatm.ro