Timisoara

Farmacia Farmina

Detalii farmacie

Adresa
Timisoara, Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 12
Telefon
0256494081
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
6618

Voteaza & Distribuie

Prezentare farmacie

Farmacia FARMINA Timisoara

Si-a inceput activitatea in anul 1991, fiind printre primele farmacii private din oras. Farmacia are traditie in Complexul Studentesc, colectivul farmaciei fiind intotdeauna foarte atent la grijile si necesitatile studentilor si a locuitorilor din cartier. Foarte important pentru noi este, ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa fie serviti cu un inalt profesionalism, asigurand pentru toata lumea medicamentele necesare si, de asemenea, raspunsurile cele mai exacte, individuale, precum si sfaturile cele mai bune.

Va asteptam la Farmacia FARMINA Timisoara, unde farmacisti si asistenti bine pregatiti profesional ofera raspunsuri, informatii pentru toti cei care doresc sa afle mai multe despre:
* terapii medicamentoase,* homeopatie,* gemoterapie,* plante medicinale si folosirea lor corespunzatoare,* un mod de viata sanatos,* slabire,* igiena,* diferite boli si tratamente

Farmacia FARMINA Timisoara, avand contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, onoreaza retete gratuite, compensate pentru boli acute, subacute si cronice. Se poate intampla ca medicamentul cautat de catre D-voastra sa nu fie disponibil tocmai atunci in farmacie. In acest caz, se poate comanda, cu acordul D-voastra in interval de 3-24 de ore. Daca medicul v-a prescris un preparat magistral, nu ezitati sa veniti la Farmacia FARMINA Timisoara, unde vi se poate prepara medicamentul prescris intr-un timp cat mai scurt posibil.

Orar farmacie

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00
Sambata: 9:00 - 13:00

Filtre farmacie

Facilitati: Plata cu cardul, Produse homeopate, Remedii homeopate
Deschis: Sambata
Zone din Timisoara: Complexul Studentesc
Localitate: Timisoara