Timisoara

Filtru deferizator de la Eco Aqua – Fara pete inestetice pe obiectele sanitare – O apa cu gust mai placut

Filtru deferizator de la Eco Aqua – Fara pete inestetice pe obiectele sanitare – O apa cu gust mai placut

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
795

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dat fiind ca apa este cel mai bun solvent natural, iata ca aceasta reuseste sa dizolve o multime de minerale aflate in straturile subterane ale solului, printre care si fierul.

Cu toate ca ingerarea fierului nu are efecte secundare asupra sanatatii, acesta poate influenta gustul si mirosul apei, precum si instalatiile prin care trece apa cu un continut ridicat de fier. Un filtru deferizator reprezinta cea mai buna solutie, acesta fiind disponibil la Eco Aqua, o companie specializata in echipamente de acest tip.

Fierul este una dintre cele mai bogate resurse ale pamantului si tocmai de aceea este prezent si in apa.

Filtru deferizator – De ce este necesar si cum va protejeaza obiectele sanitare?


De obicei, apa incarcata cu fier va lasa pete rosii sau portocalii pe chiuveta, cada de baie, dus, toaleta si restul vaselor ceramice.

Rugina nu numai ca este greu de indepartat, insa afecteaza totodata estetica tuturor acestor obiecte.
De asemenea, fierul se depune in masina de spalat, provocand pete hainelor si ingreunand procesul de spalare. Asadar, un filtru deferizator reprezinta o alternativa excelenta in cazul in care va luptati cu efectele apei pline de fier.

Eco Aqua – Filtru deferizator – Incoveniente estetice si de igiena


Alegerea sistemului de deferizare a apei se face in functie de optiunea fiecarui client si de necesitatile acestuia.
Cu toate acestea, un filtru deferizator este cea mai accesibila solutie pentru a elimina fierul trivalent sub forma de suspensie care se intalneste de obicei in reteaua de apa potabila.

Aceste filtre au o functionare simpla, nu necesita intretinere deosebita si au preturi avantajoase, ceea ce le face accesibile pentru majoritatea persoanelor care se confrunta cu astfel de probleme.

Fierul si manganul din apa potabila – Filtru deferizator de la Eco Aqua si rolul acestuia


Deoarece apa de la mare adancime sta mult timp in contact cu rocile aflate aici, apa inglobeaza in mod natural fier si mangan.

De obicei, concentratia de mangan este mai mica decat cea de fier, insa prezenta celor doua elemente poate fi usor depistata in urma senzatiei de apa cu gust metalic. Daca fierul provoaca aparitia unor pete rosiatice, manganul isi face aparitia prin intermediul urmelor de culoare maronii-negricioase.

Toate problemele provocate de acestea pot fi eliminate din timp cu ajutorul unui filtru deferizator Eco Aqua, indiferent de modelul ales.

Probleme provocate de fier si mangan? Eco Aqua propune filtru deferizator de inalta calitate!


Chiar daca fierul si manganul nu reprezinta un pericol pentru sanatate atunci cand repsecta limita impusa de lege, asta nu inseamna ca nu exista alte efecte negative.

Pe langa urmele inestetice, prezenta acestor elemente in apa potabila poate duce chiar la infundarea tevilor, mai ales daca vorbim despre instalatii foarte vechi si neintretinute.

Eco Aqua are solutii profesionale pentru orice problma, printre care si acest filtru deferizator ce actioneaza eficient impotriva fierului din apa. mai multe detalii puteti afla accesand eco-aqua.ro
De asemenea, va puteti consulta cu reprezentantii companiei atat la sediul firmei situat la adresa: Str. N. Titulescu, nr. 45 - Dej. Judetul Cluj. Romania, cat si la urmatoarele date de contact:
Tel / Fax: 0040364417173
Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755
E-mail: office @ eco-aqua.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389