Timisoara

Final de stagiune cu Testosteron altfel, adrenalină, hit-uri, premii

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
286

Voteaza & Distribuie

Descriere

Final de stagiune cu Testosteron altfel, adrenalină, hit-uri, premii
Teatrul Maghiar ”Csiky Gergely” din Timișoara marchează finalul stagiunii 2015/2016 printr-un eveniment ce-i dă spectatorului rolul cel mai important: acela de a decide ce se întâmplă pe scenă, de a-și spune cuvântul despre spectacole și de a fi sărbătorit alături de actori. Sâmbătă, 11 iunie 2016, de la ora 17, comedia muzicală ”Testosteron”, unul dintre spectacolele preferate ale publicului, va fi jucată într-o inedită formulă, de această dată în Sala Mare a Teatrului: spectatorii vor trage la sorți rolurile pe care le vor interpreta cei șapte actori din distribuție, Balázs Attila, Kiss Attila, Kocsárdi Levente, Bandi András Zsolt, Molnár Bence, Molnos András Csaba și Aszalos Géza, în piesa scrisă de dramaturgul polonez Andrzej Saramonowicz.

Numită chiar de autorul ei ”o comedie hormonală”, piesa a cărei ecranizare a adunat peste 1,4 milioane de spectatori tratează cu umor o temă insolvabilă: ce cred bărbații că-și doresc femeile? Cei 7 bărbați adunați într-o cameră după ce unul dintre ei a fost părăsit la altar de mireasă reușesc să dea o perspectivă irezistibilă, bine pigmentată muzical, acestei dileme universale.
Spectacolul va fi jucat în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, iar accesul spectatorilor va fi liber, în limita locurilor din Sala Mare, rezervări putând fi făcute la Agenția Teatrului Maghiar (str. Alba Iulia nr.2, tel. 0356-450.606, 0752-111.803). Spectacolul este tradus în limba română. Mai mult, spectatorii vor primi chiar și ”Playlist de nuntă”, cu versurile în română ale hiturilor maghiare cântate în spectacol.
După spectacol, va avea loc ceremonia de acordare a Premiilor anuale pentru Cel mai bun spectacol al stagiunii, Cea mai bună actriță și Cel mai bun actor, laureații fiind deciși pe baza voturilor exprimate de spectatorii deținători de Kult Card, jurnaliști și trupa de actori. Cei mai fideli spectatori ai Teatrului Maghiar, abonații Kult Card, vor fi apoi invitați să își petreacă seara împreună cu actorii, să rememoreze evenimentele stagiunii, să-și exprime părerile, criticile, dar și dorințele pentru următorul sezon teatral.
Deși seara cu ”Testosteron altfel” anunță oficial finalul stagiunii, la Teatrul Maghiar va mai avea loc încă o premieră în această lună: în 14 iunie, la ora 17, spectacolul de păpuși ”Scufița”, show non-verbal, muzical, pentru copii.