Timisoara

Forbidden Books

Forbidden Books

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 10 luni si 6 zile
Apartine de
Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely
Vizualizari
258

Voteaza & Distribuie

Descriere

FORBIDDEN BOOKS, scris şi regizat de Szymon Adamczak
o coproducție a Festivalului TESZT din Timişoara cu Festivalul Temps d’Images din Cluj-Napoca și Institutul Adam Mickiewicz din Varșovia, Polonia.
Creatorii spectacolului sunt născuți între ’89 și ’91 în patru țări diferite (dar europene), trăind acum în trei, cu cel puțin trei identități religioase şi sexuale diferite. Maghiari dar români, maghiari dar trăind în România, polonez dar trăind în Olanda. Sau armean, ceangău, german, evreu și rrom? Creatori de teatru care au privilegiul de a se adresa unui public internațional. Spectacolul este unul devised, realizat de Szymon Adamczak, creator și dramaturg polonez, bazat pe amintirile şi experienţele actorilor în ceea ce priveşte copilăria şi adolescenţa personală. Pentru că Syzmon are o minte all-you-can-eat, vă puteţi aştepta la un amestec de creații teatrale devised, personale, ficționale şi în timp real.
Distribuţia: Bence Molnár, Emese Simó, Timea Udvari. Durata: o oră 20 minute
Bilete: Bilete: 24/12 lei la casierie luni-vineri ora 16-19 şi în week-end înainte de începerea spectacolelor sau prin www.biletmaster.ro Se asigură supratitrare în limba română.