Timisoara

Fotbal pentru Hidroterapie

Fotbal pentru Hidroterapie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1580

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 noiembrie 2013

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Toamna ne surprinde cu un colorit fantastic, iar noi reincepem munca noastra de a fi alaturi de copiii cu nevoi speciale, oferindu-le sedinte de hidroterapie.

La editia din vara am adunat 5600lei, bani care i-am folosit pentru 27 ore de hidroterapie, in fiecare ora participand minim 10 copii. In prezent am castigat si o finantare de la Raiffeisen Comunitati de 18.200 lei tot pentru acest proiect, dar cu acesti banuti vom trece de iarna.

Gandidu-ne pe termen lung, evident ca mai avem nevoie de resurse si ne-am gandit sa reorganizam campionatul de fotbal, tot in aceeasi locatie ( Arena Viola), dar in balon, in data de 16 noiembrie, orele 12-18. Daca se vor inscrie peste 8 echipe, vom prelungi acest campionat si pentru data de 17 noiembrie acelasi interval.

Taxa de inscriere este de minim 215lei ( acopera costurile unei ore de hidroterapie), sub forma de contract de sponsorizare. Data limita de inscriere este de 1 noiembrie, cu posibilitatea de prelungire pana in 8 noiembrie.

Premiul cel mare, la fel ca si data trecuta va consta intr-un meci amical cu VIP Poli 90 si cateva surprize pregatite de Ivan Pataichin sustinatorilor nostri.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta