Timisoara

Fraţii Roman, în închisoare


Detalii

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
3

Voteaza & Distribuie

DescriereFraţii Călin şi Bogdan Roman, au ajuns după gratii. După ce magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara le-au schimbat pedeapsa, din închisoare cu suspendare, în închisoare cu executare, cei doi, ar fi trebuit să se predea poliţiştilor. La fel şi ceilalţi patru condamnaţi în acelaşi dosar. Însă, numai unul dintre ei a respectat legea şi s-a prezentat de bună voie la Poliţie. Ceilalţi cinci, inclusiv fii primarului din Deta, fraţii Roman, au fost ridicaţi de pe o stradă din Timişoara.

Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe cei 5 agresori din scandalul de la Deta, in urma caruia 3 persoane au ajuns in spital, la 3 ani de inchisoare cu executare, asta desi in 2012 Judecatoria Deta i-a condamnat la cate 3 ani cu suspendare. Totodata magistratii au decis schimbarea incadrarii din ,,loviri si alte violente" in incaierare. La câteva ore de la emiterea mandatelor de executare a pedepsei, oamenii legii i-au ridicat de pe strada pe 4 dintre inculpati, printre care si cei 2 fii ai primarului. Unul din complicii fraţilor Roman, s-a predat de bunavoie, insotit de rude si prieteni.

Dupa izbucnirea scandalului in 2011, fratii Roman au fost arestati preventiv timp de 4 luni. Ulterior magistratii au decis judecarea lor in stare de libertate.

Una din victimele scandalului cu sabii de la Deta, a fost si ea condamnata la 3 ani de inchisoare cu exacutare, insa si acum acum este de negasit.

Petronela AxinteTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro