Timisoara

Fructus Plaza

Fructus Plaza

Detalii centru de afaceri

Adresa
Timișoara, Strada Gheorghe Lazar, nr. 24
Telefon
0746198647
Web
http://www.fructusplaza.ro/
Categorie
Centre de afaceri
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
5122

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru de afaceri

Fructus Plaza Timisoara

Fructus Plaza este un proiect multifunctional, situat la cativa pasi de orasul istoric al Timisoarei, pe strada Gheorghe Lazar, langa Parcul Botanic, la doar cateva minute de Piata Unirii si de cele mai importante monumente si cladiri istorice din oras.
Fructus Plaza ii gazduieste pe toti cei care doresc sa lucreze si sa traiasca intr-un context de inalta calitate, confort si siguranta, unde au fost aplicate criteriile cele mai avansate de protectie a mediului, cu obiectivul de a introduce un model inovativ ce se poate consolida treptat si raspandi in realizarea de proiecte imobiliare si de dezvoltare urbana, in urmatorii ani.
Fructus Plaza te invita sa fii la inaltime pentru a ajunge in top! 
A cumpara un apartament, un birou sau un spatiu pentru magazin in noul complex multifunctional Fructus Plaza inseamna a alege un stil de viata distinct si o arhitectura unica pentru orasul Timisoara.
Garantia intimitatii si a sigurantei absolute, o parcare comoda la intrare si imediata disponibilitate de magazine la parterul cladirii, sunt doar cateva dintre atributele proiectului.
Pozitia centrala a birourilor si a spatiilor comerciale din Fructus Plaza asigura o pozitie strategica, atat pentru mediul de business cat si pentru cel al shoppingului.
Structura cladirii
Un proiect de inalta calitate
Fructus Plaza este inainte de toate un proiect cu o mare economisire  energetica.
Prin solutiile de constructie, bazate pe utilizarea materialelor izolante de avangarda si a materialelor de ultima generatie, s-a obtinut o imbunatatire a nivelurilor de confort, garantand in acelasi timp cele mai mici costuri de intretinere. 
Toate acestea pentru dumneavoastra si pentru mediul inconjurator. 
Fructus Plaza se caracterizeaza ca fiind proiectul cu cel mai inalt standard de calitate din Timisoara, datorita:
-peretiilor exteriori, a pardoselilor si a tavanelor, cu excelente propietati de izolare termoacustica;
-usilor si ferestrelor, realizate din profile de aluminiu si lemn, cu geam din strat dublu izolat termoacustic;
-fatadelor continue din aluminiu si sticla, cu geamuri cu autocuratare si si fatade externe luminate construite cu materiale in masura sa garanteze izolarea termoacustica la cel mai inalt nivel;
-apartamentelor prevazute cu finisaje interioare realizate din materiale si produse de prima clasa
-instalatii de incalzire gestionate in mod independent si cu predispunere pentru instalatiile de aer conditionat, cu instalatii electrice ce prevad o distributie autonoma pentru fiecare apartament, sistem de televiziune prin satelit, instalatie RDS - retea internet si TV prin cablu, instalatie cu video-interfon, TV CC pentru  controlul accesului si supravegherea video a parcarilor;
-spatiile pentru birouri si cele comerciale sunt prevazute cu pardoseli modulare si tavane false din rigips, cu toate sistemele pentru instalatii, atat electrice cat si mecanice sau sanitare, cu predispozitie pentru sistemele de aer conditionat si incalzire, garantand maxima flexibilitate de distributie pentru a satisface orice necesitate a utilizatorilor.
Cracteristici de inalta clasa:
Iata care sunt componentele impozante ale Fructus Plaza:
-50 + metri inaltime;
-14 etaje pentru spatii comerciale, birouri,apartamente;
-81 de apartamente rezidentiale, de la 50 mp la 360 mp; 
-7.400 mp de birouri, 
-1.100 mp de suprafata comerciala 
-102 locuri auto situate in cele 2 etaje subterane;
-5 ascensoare cu 16 opriri.

Orar centru de afaceri

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Filtre centru de afaceri

Zone din Timisoara: Cetate