Timisoara

Fundatia Interart Triade

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Martirilor 1989, nr. 51/45
Telefon
0256482056, 0744774724
Fax
0256482056
Web
http://triade.ro/
Categorie
Centre Culturale
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
1606

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scopul Fundaţiei Interat TRIADE

• studierea, promovarea valorilor culturale manifeste în câmpul artelor
• medierea între diferite forme de exprimare artistică
• îmbunătăţirea climatului de intercomunicare la nivel social, prin intermediul artei Description
Fundaţia Interart TRIADE a fost înfiinţată în anul 2000, având drept membru fondator sculptorul Peter JECZA, personalitate marcantă a vieţii artistice din Banat/ Romania. General Information
Activitatea fundaţiei continuă într-o formă instituţională preocupările familiei Jecza din ultimii zece ani de a coagula, în jurul artei practicate de sculptor, alte forme de expresie şi de a crea, astfel, un spaţiu de intercomunicare artistică. ín acest mod se revitalizează o mai veche tradiţie a „caselor de artişti”, adevărate nuclee de cultură.

Această particularitate a marcat structura activităţilor iniţiate de fundaţie, păstrând caracterul personalizat familial al acesteia, interesul pentru sculptură şi valoarea de comunicare interartistică.

Fundaţia Interart TRIADE şi-a structurat activitatea în mod flexibil, pe mai multe programe: fiecare program desfăşoară mai multe proiecte specifice, în funcţie de ponderea pe care programul o are în cadrul instituţiei. La rândul ei, ponderea programelor se poate modifica, modelându-se după structura situaţiilor concrete.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 13:00
Luni - Duminica: 13:00 - 21:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Braytim