Timisoara

Fundatia "Pentru Voi" in prag de sarbatori

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Al 20-lea CRĂCIUN la “Pentru Voi”

Încheiem un an aniversar, care a marcat 20 de ani de activitate a Fundaţiei „Pentru Voi”. Ne bucurăm că activitatea noastră a fost apreciată de către Ministerul Muncii, prin acordarea Premiu de Excelenţă în domeniul dizabilităţii, organizaţia noastră fiind singura organizaţie din ţară care deţine acest premiu.

În apropierea Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului, Fundaţia „Pentru Voi” urează tuturor un Craciun fericit, sãnãtate, belșug și prosperitate pentru Anul care vine!Praznicul Nasterii Domnului sa va aduca bucurie si speranta intr-un viitor mai bun!

Ca in fiecare an, beneficiarii au avut posibilitatea, în funcţie de confesiunea lor religioasă şi de dorinţa acestora, să se spovedească şi să se împărtăşească, Părintele Claudiu Roşoiu de la Parohia Ortodoxă din Freidorf a venit în centrele de zi ale Fundaţiei „Pentru Voi” pentru a-i binecuvânta cu Sfintele Taine, pe cei de confesiune ortodoxă.

La Serbarea de Craciun, organizată în 15 decembrie, la Hotel Aurora, 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale pe care le avem în grijă, familiile si însoţitorii lor, voluntari, angajaţi şi prieteni au avut parte de un moment frumos, emotionant, cu muzică, dans, program artistic, colinde şi o tombolă bogată în premii.

Conform tradiţiei celor 20 de ani, Fundaţia „Pentru Voi” a dăruit, pachete de Crăciun tuturor celor 200 de beneficiari ai săi. Pachetele, în valoare de 120 lei fiecare, au conţinut : cozonac, salam, caşcaval, suc, diverse tipuri de ciocolată, biscuiţi, bomboane de pom şi fructe.

În perioada 24 decembrie – 03 ianuarie, centrele de zi “Orizonturi Noi”, „Ladislau Tacsi” şi „Împreună” vor fi închise.
Cei 27 de beneficiari ai locuinţelor protejate şi ai centrului respiro vor avea parte de un program special de sărbători, cu plimbări în centrul Timişoarei, vizite la prieteni, participare la slujba de Crăciun şi binenţeles mese festive, de Crăciun şi Revelion.

“Mulţumim prietenilor Fundaţiei „Pentru Voi”, care şi în acest an ne-au fost alături şi ne-au sprijinit şi urăm tuturor colaboratorilor noştri Crăciun binecuvântat şi un An Nou cu sănătate şi multe împliniri”, a declarat Laila Onu Director General al Fundaţia “Pentru Voi”.

Mulţumim sponsorilor care au fost alături de noi şi Crăciunul acesta: Hotel Aurora, Papa Sam, Segafredo, Restaurant Coloseum, SC. HNG 14 SRL , Vodafone România, Ciocolateria Leonidas.

La multi ani, 2017!