Timisoara

Fundatia "Pentru Voi" la jumatatea drumului in promovarea economiei sociale

Paisie Lugojanul, „povestit” la DNA de fostii angajati ai centrelor educationale

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundaţia „Pentru Voi” la jumătatea drumului în promovarea economiei sociale

Fundaţia „Pentru Voi” a organizat joi, 14 mai 2015 cel de al treilea seminar dedicat companiilor interesate să descopere oportunităţi de afaceri în domeniul economiei sociale.

Seminarul „Economia socială – oportunităţi de afaceri” desfăşurat in data de 14.05.2015, începând cu ora 11:30, la Hotel Rogge în Reşiţa, promovează conceptul de economie socială şi parteneriatul dintre companiile economiei tradiţionale şi structurile de economie socială.

Întâlnirea a fost organizată în cadrul proiectului „Diferiţi, dar profesionişti valoroşi” cofinanţat din Fondul Social European prin Programului Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013 „Investeşte în Oameni!”.

„Un studiul realizat recent de organizatia Viitor Plus si EY “ Omenia ajuta compania”, a evidenţiat faptul că in Romania doar 9,48% dintre persoanele adulte cu handicap cu vârsta între 18-60 sunt angajate, media în ţările membre UE fiind de 45.8%. In ceea ce priveste unităţile protejate sunt acreditate 706 dintre care în Timiș – 29, în Hunedoara – 21 si în Caras Severin doar 4 unități protejate. De aceea, sperăm să contribuim prin campania noastră de promovare a economiei sociale la creşterea numărului de unităţi protejate şi la crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi în regiunea de Verst” a declarat Laila ONU director executiv al Fundaţiei „Pentru Voi”.