Timisoara

Gala CNR Unesco 2012 - Rotary Club Cetate Timisoara

Gala CNR Unesco - Rotary Club Cetate Timisoara 2012

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
926

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gala CNR Unesco 2012 - Rotary Club Cetate Timisoara

Fondurile obţinute în urma evenimentului se ridică la 300.000 de lei. Naiul lui Gheorge Zamfir a fost cel mai scump obiect licitat – 25.000 de lei. Lucrările lui Ştefan Popa Popas - un tablou şi o icoana – au fost adjudecate cu 18000 de lei (10.000 şi respectiv 8000 ) iar tabloul lui Gheorghe Zamfir « Sonata » a fost licitat cu 5500 de lei.
Licitaţia a mai cuprins lucrări de grafică şi pictură, două mingi de fotbal cu autograful lui Gheorghe Hagi, două tricouri ale lui Gabriel Torje, un tricou al lui Cristi Chivu şi un tricou original Manchester United cu autograful lui Sir Robert “Bobby” Charlton.
Evenimentul a debutat cu marcarea celor 10 de existenţă a clubului Rotary Cetate Timişoara. Moment festiv cu diplome şi medalii aniversare dar şi cu o retrospectivă a activităţii.
La ora 20.00 a debutat Gala CNR Unesco – Rotary Cetate Timişoara. Moderatorii - Mihaela Tatu şi Robert Şerban – şi-au făcut pe deplin datoria şi, pe lângă că i-au invitat pe rând pe scenă pe membri trupei Pasărea Colibri şi pe celebrul Gheorghe Zamfir – invitatul de onoare al galei, au reuşit să ducă la bun sfârşit licitaţia de obiecte care a adunat sume record pentru proiectul “Zece şcoli de nota 10”.
Prezent la eveniment, maestrul Ştefan Popa Popas a portretizat în stilul lui unic o seamă de invitaţi prezenţi în sală. Sponsorii şi partenerii au fost răsplătiţi cu medalii şi diplome şi au fost aplaudaţi la scenă deschisă.
Seara s-a încheiat cu o tombolă la care premiul a fost un Renault Clio şi cu tortul aniversar.
În loc de concluzie se poate spune că atunci când există dorinţă şi voinţă există şi rezultate. În ciuda vremii, a codului galben de ninsoare, gala a adunat 380 de participanţi în complexul Expovest – Senator. Sumele rezultate sunt consistente, record pentru club, şi asigură continuitatea proiectului “Zece şcoli de nota 10”.
Le mulţumim tutoror celor care au fost alături de noi. Mulţumim sponsorilor pentru generozităte şi partenerilor pentru implicare. Vă mulţumim dumneavoastră, presei, pentru sprijin şi susţinere !