Timisoara

Garajul de PR

Detalii

Adresa
Timisoara
Social links
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
2759

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Visul din Garaj(ul) de PR

Se prezinta simplu, Ioana. Apoi adauga „Garajul de PR”. Nu e numele de familie, ci agentia de comunicare si PR pe care a infiintat-o, recent in orasul de pe Bega.

La inceput a fost dorinta, apoi pasiunea, care asezonate cu gandirea pozitiva si cu mult curaj au transformat un vis in realitate: Garajul de PR Timisoara, o agentie de comunicare ce face PR cu suflet... pentru oameni. Un loc prietenos, in care profesionisti in comunicare contureaza campanii de imagine, de PR si strategii de promovare, in functie de nevoile fiecaruia.

Garajul de PR a luat fiinta in noiembrie anul trecut din dorinta de a oferi servicii profesioniste de comunicare firmelor mici si mijlocii la preturi accesibile (mai ales tinerilor antreprenori).

“ Am hotarat sa deschid acest business in Timisoara, deoarece in zona de Vest nu exista o astfel de agentie, plus ca toata lumea “vaneaza” companiile mari, care au bugete imense. Garajul de PR cauta afaceri mici si mijlocii create de antreprenori tineri. Cred foarte mult in dezvoltarea acestora, motiv pentru care ii sustin in acest context.

Dupa cativa ani buni lucrati in presa bucuresteana si o alta perioada de munca in Marketing-Comunicare, am decis sa ma intorc acasa (eu sunt banateanca), sa-mi iau inima-n dinti si sa pornesc pe cont propriu. Recunosc faptul ca am avut o perioada, in care nu eram decisa daca sa plec sau nu in aceasta directie. Pana intr-o zi cand, un prieten drag mi-a spus: “Porneste! Oportunitatile vin pe parcurs! Nu inceta sa crezi in visul tau!” Asa a si fost…mi s-au legat toate atat de repede, cum nu m-am asteptat. Eu cred ca PR se face cu suflet pentru oameni. Omul cand simte ca vrei sa-l ajuti si “capata” incredere in tine, se creeaza o relatie umana inainte de una profesionala, devii prietenul lui.” a declarat Ioana Selner, cea care si-a transformat visul in realitate.

Chiar daca Garajul de PR abia a facut primii pasi, a reusit sa atraga clienti din diverse domenii atat din tara, cat si din strainatate. In plus, a fost prezent la conferinţa „Antreprenori fără frontiere” desfasurata recent la Paris, unde a fost subiectul unui workshop legat de campanii de comunicare şi responsabilitate sociala.

Asta nu e tot!

Garajul de PR pune Romania in Contact… Prin Campania “Nice to meet you” isi propune sa promoveze Romania, sa le arate strainilor lucrurile frumoase si oamenii valorosi din tara noastra.

Creativ, curios si plin de pasiune isi urmeaza drumul spre success… www.facebook.com/garajuldePR