Referendum pentru familie
Timisoara

Gasca Zurli - Spectacolul Hai la masa!

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Vizualizari
931

Voteaza & Distribuie

Descriere

TIMISOARA, 29 OCTOMBRIE - SALA SPORTURILOR “CONSTANTIN JUDE”, ORA 19.00

Pe 3 octombrie, Gașca Zurli pleaca in turneu! Cele mai indragite persoanaje din Romania vor ajunge in aceasta toamna in 10 orase, cu cel mai nou spectacol al trupei - "Hai la masă!".

TIMISOARA, 29 OCTOMBRIE - SALA SPORTURILOR “CONSTANTIN JUDE”, ORA 19.00

Biletele se pot cumpăra online de pe www.eventim.ro (click aici) și de la magazinul Eventim.ro din Timișoara - Carturesti Timisoara - Iulius Mall, strada Demetriade nr 1. Vezi aici ( http://www.eventim.ro/ro/outlete/) toate magazinele partenere Eventim din Timișoara.

Pentru asistență tehnică și rezervare bilete - Telefon: 1951
Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus).
Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

Prețul biletelor
CATEGORIA 2- 40 LEI
CATEGORIA 1- 80- LEI
CATEGORIA V.I.P- 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP beneficiaza, dupa terminarea spectacolului, de o intalnire cu artiștii din Gasca Zurli ).

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpara bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul evenimentului se va face doar insotiti de minim un adult (parinte).Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie se filmeaza!

Mai multe detalii pe www.zurli.ro