Timisoara

Girocul, gazda unei grupe de calificare la Europenele de tenis pe echipe, sub 12 ani

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
431

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Baza Dyadora din Giroc este gazda uneia dintre cele patru turnee preliminare de calificare la Campionatul European de tenis rezervat juniorilor sub 12 ani. 8 echipe se luptă în două grupe după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă vor juca finala pentru accederea la CE din Turcia, programat în luna august (1A cu 2B şi 2B cu 1A).
Reprezentativa tricoloră a păşit cu dreptul la turneul de calificare la Europene de tenis pe echipe sub 12 ani. La Baza Dyadora din Giroc, România nu a avut emoţii cu reprzentativa Elveţiei pe care a învins-o cu 3-0.
Filip Jianu a deschis seria cu un dublu 6-1 contra lui Maurus Malgiaritta, apoi timişoreanul Nini Dică nu a avut emoţii cu Stricker Dominic, 6-1, 6-2. În meciul de dublu care a contat mai mult pentru palmares, Cezar Creţu şi Filip Jianu au învins cu 6-4, 7-6 pe Martin Rony şi Maurus Malgiaritta.
În celălalt meci al Grupei A, Croaţia a trecut cu 2-1 de Suedia.
În Grupa B, Slovenia a trecut cu 2-1 de Ucraina, iar Rusia tot cu 2-1 de Bosnia, în cel mai echilibrat joc al primei zile.
Mierucuri, România va întâlni Croaţia, Suedia va juca împotriva Elveţiei în Grupa B, iar în Grupa B meciurile sunt Rusia - Slovenia şi Bosnia - Ucraina.
Ceremonia de deschidere a competiţiei are loc vineri de la ora 9, partidele începând concomitent pe cele patru terenuri de la ora 10.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro