Timisoara

Gradinita Children Care Center

Detalii gradinita/club

Adresa
Timișoara, Strada Carol Davilla, nr. 30
Telefon
0751092193
Web
www.children-care.ro
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
4349

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Gradinita Children Care Center din Timisoara doreste sa rezolve o problema devenita majora in ultima vreme datorita modului de viata al parintilor in societatea actuala: educatia si supravegherea copiilor, chiar de la varsta de 1 an.
Children Care Center ofera o gama larga de servicii de educatie, supraveghere si divertisment de inalta calitate, prin intermediul unui personal propriu calificat, bine ales, amabil, grijuliu, instruit, monitorizat, cointeresat si corect - in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii.
A fi parinte a devenit o sarcina mult mai complicata decat a fost vreodata, deoarece multi parinti aplica reguli care isi au radacinile intr-o societate foarte diferita de a noastra.
Pe masura ce femeile au intrat in campul muncii, parasindu-si tot mai mult rolul de casnice, nevoia de programe de ingrijire a copiilor a crescut foarte mult in ultima vreme. Apare si o mare problema referitor la copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani, pentru care parintii nu gasesc cele mai bune solutii alternative de crestere sau nu au alte alternative.
Children Care Center a aparut tocmai din nevoia de a rezolva aceste probleme prin oferirea unor servicii de inalta calitate cu ajutorul angajatilor proprii specializati si foarte bine pregatiti. Toate acestea la tarife favorabile clientului si axate pe rezolvarea necesarului specific al fiecarui client in parte.
Dorim ca impreuna cu voi parintii sa realizam un program specific pentru copilul dumneavoastra (educatie, supraveghere, divertisment), in vederea dezvoltarii armonioase a acestuia pe toate planurile.
Dorim ca impreuna sa aveti linistea si siguranta ca ati facut ce e mai bine pentru copilul dumneavoastra si ca primeste tot ce e mai bun de la viata.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Particulara
Tip program: Normal, Prelungit
Limba de predare: Limba romana
Dotari/facilitati: Dormitoare, Loc de joaca, Sala de mese, Terasa, Vestiare
Activitati: Activitati recreative, Cunoasterea mediului, Desen, Educatie religioasa, Petreceri, Serbari
Zone din Timisoara: Lipovei