Timisoara

Gradinita Copiilor Fericiti

Gradinita Copiilor Fericiti

Detalii

Adresa
Timișoara, Strada Arges, nr. 3
Telefon
0256/495786, 0721348053
Web
www.gradinitacopiilorfericiti.ro
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
2381

Voteaza & Distribuie

Descriere

Gradinita Copiilor Fericiti este un loc magic in Timisoara in care dragostea, talentul, experienta si stiinta se potenteaza reciproc lucrand in folosul copiilor. Copiii sunt protejati si ingrijiti la gradinita, ca acasa, iar parintii simtind acest lucru nu au avut niciodata grija. Dupa familie, gradinita sau cresa constituie prima experienta de viata a copilului in societate.
Un atelier viu de creatie, in care copiii sunt subiecti si actori, in care mintea si sufletul se deschid cu o forta nebanuita.
Dansul, teatrul, muzica, cercurile stiintifice si artistice sunt instrumentele noastre de lucru.
Programul se desfasoara integral in limba engleza condus de profesionisti cu talent si mare disponibilitate sufleteasca.
Pas cu pas copiii isi ordoneaza gandirea si actiunile, isi dezvolta simtul de observatie si atentia, invata sa ajute, sa respecte, sa munceasca si sa se bucure de realizarile lor.
Avem grija de sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor prin iesiri zilnice si programe in aer liber. Curtea Gradinitei Copiilor Fericiti din Timisoara este amenajata pentru ca cei mici sa se simta cat mai aproape de natura.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 19:00