Timisoara

Haiganu. Fluviul Șoaptelor, un roman fantasy 100% romanesc

Haiganu. Fluviul Șoaptelor, un roman fantasy 100% românesc

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
425

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luni, 30 noiembrie, ora 18:00, editura HAC ! BD pune lumea benzilor desenate la cale și prezintă, la Cărturești Mercy, prima carte, Haiganu. Fluviul Șoaptelor, un roman fantasy 100% românesc.
Cu Haiganu. Fluviul Șoaptelor, Editura HAC! BD intră pe piața de carte, după ce a reaprins în România pasiunea pentru benzile desenate prin revistele ”HAC. (Harap alb continuă)” și ”TFB (Tinerețe fără bătrânețe)”
Cu Fluviul șoaptelor, Marian Coman îți deschide poarta către un univers straniu, în care unele personaje îți vor aminti, ca prin vis, de poveștile copilăriei, iar altele îți vor popula coșmarurile. Aflat la granița dintre fantasy și horror, Fluviul șoaptelor îți dezvăluie fascinanta întâlnire dintre un zeu decăzut și un copil cu puteri miraculoase.
Romanul este prima parte dintr-o trilogie ce-l are în centru pe Haiganu, singurul dintre Cei Mari ce colindă prin lume. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, acesta te va purta pe tărâmuri populate de magi și de ființe grotești, într-o alergare continuă pentru salvarea copilăriei și a lumii întregi.
Acțiunea cărții are loc în același univers în care se desfășoară și aventurile din benzile desenate ”Harap Alb continuă”, Marian Coman fiind unul dintre scenariștii revistei