Timisoara

Handbaliştii de la Poli s-au reunit cu ganduri mari

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Descriere

Clubul de handbal masculin Politehnica Timişoara s-a reunit cu toţi jucătorii transferaţi în acest intersezon. Au fost prezenţi 14 alb-violeţi: portarii Stănescu, Vâlceanu, Daskaloski, respectiv jucătorii Timofte, Ciubotariu, Păiuş, Fenici, Ursu, Beşliu, Irimescu, Halcă, Grigoraş, Leordean şi Irimiaş. Au lipsit motivat Kaftin şi Chikovani, care-şi procură vizele de intrare în Ungaria (cantonament), precum şi Santeiu, care are unele probleme de familie.
Tot staff-ul alb-violet priveşte cu încredere la perioada ce va urma. Antrenorul Constantin Ştefan s-a declarat mulţumit că au sosit la echipă jucătorii pe care şi i-a dorit. „E un lot echilibrat pe posturi şi valoros. Vrem să vorbim mai puţin şi roadele muncii să se vadă la debutul noului sezon. Multe dintre echipele de la noi au făcut transferuri importante şi se anunţă un campionat puternic. Pentru că la noi au venit mai ales jucători autohtoni, sper ca omogenizarea să se producă repede”, a spus tehnicianul bănăţenilor.
CH Poli și-a stabilit deja și o parte a programului de pregătire. Echipa se va pregăti până la finalul lui iulie la Timișoara, atât în aer liber, cât și în sala Constantin Jude, după care vor participa la un turneu amical la Târgu Jiu. În data de 7 august începe Cupa Politehnica, la care vor participa formația sârbă Radnicki Kragujevac și formația maghiară, Pick Szeged. În data de 11 august, CH Poli pleacă în Ungaria, unde va disputa meciuri amicale și unde va rămâne timp de 10 zile, într-un cantonament cel mai probabil la Debrecen.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro