Timisoara

Handbalistii si-au revenit. Doua victorii importante

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
559

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Au intrat pe calea cea „dreaptă”. CH Politehnica Timişoara a mai pus o victorie în contul său, cu ocazia deplasării la CSU Bucovina Suceava. Este prima victorie externă şi a doua la rând după cea cu Steaua din timpul săptămânii trecute, astfel că alb-violeţii au acum două succese şi două înfrângeri.
Bănăţenii s-au impus în deplasare cu 31-27, după ce conduceau şi la pauză cu 16-13. Deşi pare obţinută uşor, victoria a fost muncită în faţa unei grupări sucevene care s-a agăţat de orice ocazie să fie umăr la umăr cu studenţii de pe Bega.
După un debut bun, cu 3-1, alb-violeţii s-au văzut conduşi până aproape de jumătatea întâlnirii, când au preluat din nou iniţiativa. Timişoara a început bine partea a doua (20-15 în min 35), dar aproape de final sucevenii s-au apropiat periculos, la un singur gol diferenţă; în cele din urmă, finalul a fost gestionat favorabil de Politehnica, victoria fiind extrem de preţioasă în dorinţa de reabilitare după startul nefavorabil de campionat.
Cu ocazia meciului de la Suceava, s-au evidenţiat interii Iulian Halcă – marcator a 5 goluri – în special în prima repriză şi Irakli Chikovani care a înscris 8 goluri. Ei au fost completaţi de ceilalţi coechipieri, extremele Timofte şi Irimiaş marcând fiecare 4 goluri. Au mai punctat: Mrakic 3, Petkovic 3, Kaftin 3, Lela 1.
Politehnica vizează o nouă victorie, în runda următoare, sâmbătă, 5 octombrie, acasă cu CSM Bucureşti.