C. I. Hategan

Imi place (apasati din nou pentru a anula) 0 voturi Nu imi place (apasati din nou pentru a anula)
C. I. Buruga Valentin
AdresaTimișoara, Strada Ady Endre, nr. 11
Telefon0256430454
Fax0256436516
Webwww.hategan.ro
CategorieCabinete/Societati avocatura
Modificatacum 2 ani si 8 luni
Vizualizari428

Descriere

Biroul de Avocatura Hategan s-a prezentat încă de la înfiinţare ca o alternativă pe piaţa avocaturii din nişa consultanţei de business, adresându-se la început investitorilor ce proveneau din ţările vorbitoare de limbă germană. Cu timpul activitatea i s-a diversificat, pe măsură ce mediul de afaceri autohton s-a maturizat şi a înţeles necesitatea apelării la un serviciul profesionist.
Astazi, Biroul de Avocatura Hategan este structurat pe trei divizii: Consultanţă, Litigii si Compliance, toţi avocaţii din cadrul biroului nostru dispunând de cunoştinţele juridice necesare şi de experienţa corespunzătoare, pentru a furniza fiecărui client servicii de consultanţă juridică complete, la nivel profesionist. Stăpânirea la nivel juridic a 4 limbi străine (engleza, franceza, germana si italiana) de către toţi avocaţii noştri, permite biroului nostru să raspundă activ provocărilor globalizării şi să depăşească orice bariere lingvistice.
Din septembrie 2004, biroul nostru a pus bazele unor colaborări de succes cu firme de avocatură din toata Europa fiind totodată singurul birou de avocatură român membru al Alfa International - Global Legal Network, o reţea de firme de avocatură de top din peste 152 de ţări din întreaga lume.
Astfel, avem posibilitatea să oferim clienţilor noştri suport juridic oriunde ar decide acestia sa-şi desfasoare activitatea.
Ariile de pratică dezvoltate sunt următoarele:
M&A si Piaţa de capital si Drept societar şi tranzacţii comerciale
Real Estate si PPP si Energie si Dreptul muncii şi securităţii sociale.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:30