Timisoara

Haute Culture cu Mihai Dobre

Haute Culture cu Mihai Dobre (Suie Paparude)

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Apartine de
Club D'arc
Vizualizari
1479

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 decembrie 201323:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

...pentru necunoscători, avem liber la intrare...
...acum, cu cine ne vom distra...

"Mihai Dobre aka Haute Culture este unul din fondatorii trupei de muzică electronică Şuie Paparude. Numele de Haute Culture este în primul rând strâns legat de Şuie Paparude iar mai apoi de activitatea de DJ a lui Mihai. Fie că este break-beat, electro sau techno, serile cu Mihai Dobre devin din ce în ce mai interesante şi pline de viaţă.

La premiile Nights.ro ale anului 2003 este votat pe locul 8, în topul celor mai buni DJ-i români, dintr-un total de peste 30 de dj. A reuşit să ajungă în ţară, în cluburile existente din Sibiu, Bacau, Constanţa, Sighişoara, Timişoara, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Baia-Mare, Cluj, Oradea, Craiova. În iarna lui 2003 participă ca DJ în turneul Blue Experience în cluburile din 10 oraşe ale ţării, turneu organizat de JTI România. Tot în 2003 mixează în deschiderea lui Talla în cadrul evenimentului The Mission.

În anul 2004 mixează din nou prin cluburile din ţară, alături de James Zabiela, Hybrid, Freestylers în cadrul unui eveniment realizat de British Council şi realizează un remix al piesei Wamintirile al trupei Alternosfera, remix realizat împreună cu D-laid. Piesa a fost difuzată în cadrul unei emisiuni radio BBC 1 şi a fost inclusă în setul mai multor DJ prezenţi la Breakspool Awards 2005, la fel şi în format vinil pe Compilaţia TM04BASE.

În 2005 mixează alături de Hybrid la un nou eveniment Mission, iar în iunie-august 2005 participă la un turneu Avon, în 34 de oraşe din ţară, evenimente organizate open-air, în pieţele centrale din oraşe la care au participat mii de oameni, fiind singurul dj prezent la acest tip de evenimente.

În august 2005 participă alături de alţi dj-i români în turneul Coca-Cola în alte 6 oraşe din România şi datorită evenimentelor din cadrul Clubului Motor, sub egida Cocoon Records vs Sunrise, are revelaţia inserării în seturile sale muzicale şi elemente de techno, minimal şi acid-house.

În 2005, a fost invitat să mixeze în deschiderea lui Elite Force la Kristal Glam Club şi a celor de la Hybrid, în club Studio Martin, apelând de această dată la seturi de excepţie încadrate în mare parte în stilul techno. A mai mixat de asemnea în deschiderea mega concertului Fatboy Slim, organizat în 2006 de The Mission la Ultima Playa în Mamaia. Astfel Haute Culture imbină plăcut un echinox de stiluri muzicale, plăcut auzului şi cât se poate de original, foarte groove-it şi vărsător de voie bună.

La premiile Nights.ro din 2007 ocupa locul 10 în topul celor mai buni DJ-i din România. Succesele pe care le inregistreaza cu trupa Suie Paparude sunt deja foarte cunoscute. Băieţii şi-au schimbat şi componenţa, însă Mihai Dobre rămâne poate cel mai important element al proiectului muzical."

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta