Timisoara

Help25 dincolo de granite

Help25 dincolo de granite

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
488

Voteaza & Distribuie

Descriere

Finalul anului 2013, cu multitudinea de evenimente organizate de şi pentru Campania Help25, i-a adus pe iniţiatorii săi, respectiv echipa de voluntari şi Asociaţia Oncohelp, foarte aproape de îndeplinirea obiectivului campaniei, respectiv achiziţionarea unui mamograf performant pentru Asociaţia Oncohelp şi oferirea a 5000 de mamografii gratuite pentru femeile cu venituri reduse din Regiunea de Vest.

Începutul anului 2014 a dus Campania Help25 dincolo de graniţe, numeroşi susţinători diseminând informaţiile legate de campanie în ţările/oraşele unde locuiesc în prezent. Unii dintre ei au realizat fotografii cu mesaje de susţinere pentru campanie şi le-au postat în albumul “Dincolo de graniţe”, de pe pagina de Facebook a camapniei. Astfel, mesajul Help25 a ajus până în Spania, Noua Zeelandă, Germania, Franţa, Dubai (Emiratele Arabe Unite) etc. Oricine doreşte să susţină campania în acest fel, oferindu-i un plus de vizibilitate, este invitat să transmită o fotografie lângă un simbol al ţării în care se află, urmând ca aceasta să fie postată, ulterior, în albumul “Dincolo de graniţe”.

Reamintim că Help25 este o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, care are ca principale obiective implementarea unui Program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf.

Vă mulţumim pentru susţinere!

Echipa Help25