Timisoara

hipMenu, cea mai cool aplicatie de food ordering, disponibila si in Timisoara

hipMenu, cea mai cool aplicație de food ordering, disponibilă și în Timișoara

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
2139

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

De câte ori nu vi s-a întâmplat să pierdeți mai mult de 30 de minute căutând online prin meniurile restaurantelor ceva pe placul vostru? Iar după câteva minute de căutări, când într-un final ați găsit ceva apetisant, să vă ciocniți de tonul de ocupat al telefoanelor, de timpul mult prea lung de livrare al comenzilor sau de neînțelegeri în ceea ce privește alegerea făcută?

Cu toții ne-am lovit cel puțin o dată de una dintre aceste situații, și, în loc să ne bucurăm pe deplin de masă, am ajuns să pierdem din timpul nostru liber și să mâncăm în grabă pentru a ne întoarce rapid la muncă sau la îndatoririle zilnice.

Din fericire, cu ajutorul noilor aplicații de food ordering, disponibile în varianta mobilă sau desktop, aceste situații mai puțin fericite pot fi evitate. Iar dacă sunteți din Timișoara, veștile sunt și mai bune: hipMenu, cea mai cool aplicație de comenzi de mâncare, a ajuns și în orașul nostru.

Prin intermediul noii aplicații, peste 20 de restaurante din Timișoara cu diferite specificuri și specialități (bucătărie orientală, internațională, preparate irlandeze, mâncare tradițională românească, bucătărie vegetariană etc.) sunt puse la dispoziția poftelor voastre, într-un singur loc.

Astfel, indiferent dacă vreți să luați prânzul la birou sau să aveți o mâncare gătită gustoasă, seara, la cină, tot ce trebuie să faceți este să descărcați gratuit aplicația, disponibilă, în varianta pentru iOS sau Android, pe App Store sau Google Play sau să intrați pe site-ul www.hipmenu.ro și să dați ascultare dorințelor voastre culinare.

În plus, aplicația mai are încă o funcționalitate, care o face deosebit de eficientă pentru cei care își comandă mâncare la locul de muncă: comenzile de grup. Prin această opțiune, nu mai trebuie să strigați în gura mare în birou sau să mergeți să întrebați pe fiecare coleg ce și-ar dori să mănânce la prânz, ci puteți să intrați separat, din birouri diferite, pe platformă și să adăugați în aceeași comandă felul preferat de mâncare al fiecăruia. Mult mai simplu, nu-i așa?

Dacă veți avea curiozitatea să testați aplicația veți rămâne surprinși nu doar de funcționalitatea și eficiența acesteia, dar și de design-ul foarte modern și aerisit al interfeței, de fotografiile de foarte bună calitate ale preparatelor, de diversitatea meniului, cât și de accesibilitatea și ușurința în ceea ce privește efectuarea comenzilor. Un mare plus este, de asemenea, și faptul că în descrierea fiecărui restaurant veți putea vedea, cu exactitate, specificul acestuia, în cât timp va ajunge comanda în locul dorit, cât și sugestii în ceea ce privește preparatele cele mai gustoase din meniu.

Aplicația hipMenu a fost dezvoltată în 2013 de o echipă de tineri din Cluj, perfecționiști și devotați muncii lor, care, chiar de curând, au creat și noile versiuni îmbunătățite de iOS și Android, pe care le-au și pus la dispoziția utilizatorilor.

În numai doi ani de la lansare, platforma s-a poziționat ca lider de piața în ceea ce privește comenzile de mâncare în Cluj-Napoca, iar Timișoara urmează îndeaproape același trend. Astfel, în numai câteva luni de la lansarea sa aici, hipMenu a atras în portofoliu peste 20 de restaurante, printre care fac parte și branduri cunoscute la nivel local sau internațional, precum sunt Casa del Sole, Bio Fresh, Subway, My Chicken King, Dopo Poco, Pizza la Maria sau Wake up Pub.

În plus, echipa hipMenu este într-un continuu proces de prospectare a noii pieței, aflându-se în diferite stadii de listare și cu alte restaurante din oraș pentru a putea oferi tuturor timișorenilor o experiență a mesei cât mai ușoară și plăcută.

Așadar, dacă vreți să economisiți timp, să aveți de ales dintr-o paletă largă de opțiuni culinare și să experimentați și un alt mod de a comanda mâncare online, nu ezitați să testați și voi aplicația hipMenu.

Nu veți regreta!