Timisoara

Hlloween la Gradinita P. P. Nr. 28

Hlloween la Gradinita P.P. Nr.28, Timisoara

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
969

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Prichindeii de la grupa Mijlocie B, „Albinuţele”s-au distrat cum au ştiut ei mai bine, în spiritul Halloween-ului, sărbătoarea de care se bucură micuţii de peste Ocean. În data de 30.10.2015 (vineri) a avut loc la Liceul Teoretic "Vlad Tepes"- Gradinita P.P. Nr. 28 din Timişoara, petrecerea de Hallowen. Cu ajutorul doamnelor educatoare, Gubandru Emina şi Magheţ Alina, ei au realizat un frumos cosulet- bufnita, au ajutat-o pe vrăjitoare să-şi găsească cartea cu vrăji şi, nu în ultimul rând, au dansat şi au cântat.

Pentru desfăşurarea activităţilor din acest an scolar, ne-am bazat pe originalitatea şi imaginația părinţilor în ceea ce privește costumația copiilor si decoratul dovleacului, iar rezultatul a fost unul "înfricoşător". Astfel au început să intre în grădiniţa noastră vrăjitoare, dovlecei, Contele Dracula, scheleţi, pisici negre, piraţi dar şi-au făcut loc de asemenea şi Spiderman, Batman, prinţese şi tot felul de măşti şi costume. Iar după ce toată lumea a sosit şi după ce fiecare şi-a etalat costumaţia, s-a dat startul la distracţie!

Dupa concursul "Cel mai haios dovleac" si "Cea mai inspirata costumatie" la care copiii au primit diplome si cadouri, toţi copiii au plecat cu Trick or treat (obiceiul specific american de colindat) pe la celelalte grupe ale gradinitei.
După ce fiecare copil şi-a mâncat bombonica în forma de schelet sau dinţi de vampir, cei mici au adormit liniştiţi cu gândul la ziua minunată de Halloween pe care au petrecut-o în grădiniţă.
Iar pentru că ne dorim să facem din acest eveniment o tradiţie, vă anunţăm că la anul vom fi mai inventivi în decor şi mai surprinzători în distracţie.