Referendum pentru familie
Timisoara

Holograf la Timisoara

Holograf se intoarce la Timisoara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 8 luni si 1 zi
Vizualizari
5814

Voteaza & Distribuie

Descriere

Holograf revine cu un nou concert la Timișoara, oraș în care trupa lui Dan Bittman e întâmpinată mereu cu entuziasm și frenetică admirație de public. În 2 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Holograf va concerta în sala Capitol a Filarmonicii Banatul. ”Va fi un concert de zile mari, artiștii au inclus în program toate hit-urile trupei și multe noutăți muzicale”, promit realizatorii show-ului.
Înființată în 1978, formația Holograf a debutat discografic în același an, pe un album colectiv înregistrat de Electrecord, LP-ul ”Formații de muzică pop”, cu piesa ”Lungul drum al zilei către noapte”. Primul disc al trupei a fost lansat în 1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1. În 2012, Holograf a lansat Love Affair (CD, MediaPro Music), iar în 2015 Life Line (CD/LP, MediaPro Music & Universal Music România), acesta fiind cel de-al 18-lea album al formației. Printre piesele incluse în programul concertului de la Timișoara se află hit-uri precum Ți-am dat un inel, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Banii vorbesc, Cât de departe sau Deschide-mi inima, ” o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia e deja câștigată”, după cum declara Iulian Vrabete, compozitorul piesei.
Pentru concertul de la Timișoara, biletele costă, în funcție de loc, 120 sau 150 de lei și sunt disponibile la Agențiile Capitol și Opera și online pe www.startickets.ro .