Timisoara

Home Care Agency

Home Care Agency

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Corbului, nr. 6
Telefon
0737386584, 0747978472
Web
www.homecareagency.ro
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
3346

Voteaza & Distribuie

Descriere

Home Care Agency din Timisoara este o agentie de selectie si plasare de personal (intern si extern) acteditata de AJOFM (TM 38/00026) si inregistrata la ITM Timis, conform Legii 156/2000, formata dintr-o echipa de profesionisti, oameni dinamici, dedicati si responsabili care va ofera servicii de ingrijire si supraveghere copii (bona, babysitter, aflerschool si meditatii la domiciliu), menaj si ingrijire varstnici.
Ceea ce diferentiaza Home Care Agency din Timisoara de alte companii similare cu servicii online este calitatea serviciilor. Toate candidatele noastre sunt testate si parcurg un proces riguros de selectie. Candidatele nu se posteaza singure pe site, ci doar in urma selectiei, ele ajung sa intre in baza noastra de date. Piata noastra tinta este Timisoara.
Pentru a fi intotdeauna cu un pas înainte fata de alte agentii de recrutare, venim in ajutorul dvs. si va oferim online baza de date cu persoanele care pot fi imediat disponibile. Astfel aveti acces la datele fiecarei candidate, putand alege persoana potrivita pentru familia dvs. intr-un timp relativ scurt.

Orar

Luni - Vineri: 12:00 - 18:00