Timisoara

Home Energy

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Dorobantilor, nr. 5 C
Telefon
0720440220
Web
https://magazin.hausenergy.com
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
3440

Voteaza & Distribuie

Descriere

Home Energy Timisoara

Implementarea solutiilor tehnice personalizate, pe baza cunostiintelor si experientei noastre profesionale este scopul fundamental pentru care oferim serviciile noastre de consiliere tehnica, proiectare, furnizare de echipamente, punerea in opera a proiectului si nu in ultimul rand asigurarea garantiei si post garantiei, atingandu-ne in totalitate scopul de a avea clienti multumiti 100%.

https://youtu.be/_BsPtdXCjV4

Reprezentanti nationali pentru urmataorele companii:

1. ROTEX - membru a grupului Daikin
- pompe de caldura aer-apa ROTEX HPSU Compact - de temperatura joasa (55 grade) - incalzire + RACIRE + apa calda https://youtu.be/cYI9qnBTyXg
- pompe de caldura aer-apa ROTEX HPU Hybrid - de temperatura ridicata (80 grade) - incalzire + RACIRE + apa calda
- centrale pe gaz cu acumulare: incalzire + apa calda - ROTEX GCU Compact
- pompe de caldura aer-apa de temperatura ridicata 80 grade: incalzire + apa calda ROTEX High Temperature
- pompe de caldura apa-apa
- centrale pe biodisel A1
- Puffere/Boilere pentru apa calda + stocare de energie + aport la caldura de la instalatia solara - Rotex Hybridcube si Rotex Sanicube
- Instalatii solare cu panouri plane presurizate sau cu Drain Back - V 26, V21, H 26
- Ventilconvectoare ultrasilentioase (20 dB) care pot fi instalate chiar si in dormitoare fara ca sunetul functiobarii sa deranjeze.
http://www.rotex-heating.com/company/international/partners-abroad.html

2. ENSY - Norvegia - unitati de ventilatie cu recuperare de caldura
Unitatile de ventilatie cu recuperare de caldura reduc costurile lunare pentru incalzire sau racire cu 25-30% datorita recuperarii temperaturii aerului viciat din casa care urmeaza sa fie evacuat afara. Avantajul cel mai important este cresterea nivelului de confort interior, datorita aerului filtrat care intra de afara, impreuna cu controlul umiditatii interioare, mentinand-o in zona la orice temperatura interioara. Poate ati sesizat de multe ori ca desi functioneaza un aparat de aer conditionat intr-o incapere, lumea continua sa transpire cu toate ca temperatura nu este ridicata.
Lipsa aerului proaspat si umiditatea din aer creeaza aceasta stare de disconfort care poate fi eliminata numai printr-un aport de aer proaspat.Insa daca s-ar deschide geamurile ar intra caldura si aerul conditionat ar functiona degeaba. Asa ca fie se sta cu geamurile inchise si apare acesta stare de disconfort, fie se instaleaza o unitate de ventilatie care introduce aerul proaspat care inainte de a intra in casa este racit de aerul vechi din casa care urmeaza sa fie evacuat spre exterior.

Schimbatorul de caldura rotativ cu care sunt echipate unitatile ENSY fac ca ele sa fie recomandate atat vara cat in special iarna. Controlul umiditatii ca si optiune standard la toate unitatile reprezinta un mare avantaj pentru client printr-un cost mai redus pentru alte accesorii.
Certificarea de unitate de ventilatie certificata pentru a fi instalata in Case Pasive reprezinta o recunoastere a calitatii si a performantelor tehnice a unitatilor ENSY.
http://ensy.no/index.php/en

Orar

Marti: 12:00 - 18:00
Joi: 12:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 15:00