Timisoara

Horia Brenciu de 25 de ani

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1446

Voteaza & Distribuie

Descriere

HORIA BRENCIU SĂRBĂTORESTE 25 DE ANI DE CARIERĂ PRINTR-UN TURNEU ANIVERSAR IN 14 ORAȘE DIN ȚARA!
„Când mă gândesc la viața mea și la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, știu că sunt cel mai norocos om din lume. Și totuși, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră: 7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV și 2 ani la Național TV, dar și multe turnee și concerte în București și în țară.
Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar și numeroase spectacole pe scenele din țară și străinătate.
Și-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Și-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Și-au fost toate ce pot exista într-o viață de om și încă multe altele”, trece în revistă Horia Brenciu. Iar toate acestea merită sărbătorite!
Și cum aș putea trece pe langă acești 25 ani, plini de amintiri, fără să împărtășesc bucuria nostalgiei cu prietenii mei din tară. E motivul principal pentru care in această toamnă turneul va trece prin 14 orașe.
5 noiembrie - IAȘI – Casa de Cultură a Studentilor
6 noiembrie – BOTOȘANI – Casa de Cultură a Sindicatelor
7 noiembrie – PIATRA NEAMȚ – Sala Polivalentă
8 noiembrie - BACĂU - Teatrul de Vară Radu Beligan
12 noiembrie - ALEXANDRIA - Sala Polivalentă
13 noiembrie - PLOIEȘTI - Casa de Cultură a Sindicatelor
15 noiembrie – CONSTANȚA - Casa de Cultură a Sindicatelor
16 noiembrie – GALAȚI - Casa de Cultură a Sindicatelor
19 noiembrie – SEVERIN – Palatul Culturii Theodor Costescu
20 noiembrie – SIBIU – Centrul Cultural Ion Besoiu
21 noiembrie – PITEȘTI - Casa de Cultură a Sindicatelor
26 noiembrie - BRASOV – Teatrul Sică Alexandrescu
27 noiembrie - ARAD - Sala Polivalentă
02 noiembrie - TIMIȘOARA - Opera Națională

Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Sursa informatii: www.iabilet.ro