Timisoara

Hotel Cina

Hotel Cina Timisoara

Detalii hotel

Adresa
Timișoara, Bulevardul Republicii, nr. 7
Telefon
0256490130
Web
www.hotelcina.ro
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
3486

Voteaza & Distribuie

Prezentare hotel

Hotelul Cina din Timisoara, cu 2 stele este situat pe Bvulevardul Republicii nr. 7, la cca 150 metri distanta fata de Opera si dispune de 2 corpuri de cladiri A respectiv B.

Corpul A se compune din:
- 42 de camere cu 77 locuri de cazare, in urmatoarea structura: 7 camere cu un pat, 32 camere cu doua paturi si 3 apartamente cu doua paturi.
- hol de primire (receptie) cu spatiu pentru administratie si pentru pastrat bagajele turistilor
- parcaj auto propriu
- serviciul de receptie: 24 ore
- personalul de la receptie calificat
- serviciu de securitate si paza
- posibilitati de depozitare a valorilor
- fax la receptie
- spatiu pentru alimentatie: spatiu pentru prepararea si servirea micului dejun

Corpul B se compune din:
- 42 de camere cu 82 locuri de cazare, in urmatoarea structura: 14 camere cu un pat, 19 camere cu doua paturi si 10 apartamente cu 3 paturi.

Cladirea a fost construita in anul 1910 si functioneaza in regim hotelier din anul 1936. In perioada 2000 – 2003 cladirea a fost expertiza din punct de vedere al rezistentei si renovata in intregime.

Pe baza raportului de expertiza s-au efectuat consolidari ale structurii de rezistenta. Referitor la tencuieli acestea au fost decapate si refacute in intregime atat in exterior (cu tehnologie Knauff) cat si in interior.
Peretii exteriori in vecinatatea Bv. Republicii au fost placati la nivelul parterului. Vopsele utilizate sunt vopsele lavabile. Terasa semirotunda a fost imbracata in perete cortina cu geamuri termopan. Liftul ce deserveste corpul cladirii este lift de import marca TISSEN din Germania, montat in anul 2003.

Grupurile sanitare au fost renovate in intregime prin placarea pardoselilor cu gresie, respectiv peretii prin placare cu faianta, materiale de provenienta SPANIA.

Casa scarii a fost decapata si placata cu gresie, imbinata cu elemente metalice pentru décor si rezistenta.
Invelitoarea a fost reconditionata in intregime in asa fel ca nu exista infiltratii de apa.

Instalatiile electrice, sanitare, canalizare au fost refacute in intregime. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu echipat cu chiuveta, cabina dus – apa calda, apa rece, scoica WC, accesorii de baie, etc.

De asemenea s-a construit instalatia pentru centrala telefonica, instalatia retea de cablu TV si achizitionat o centrala telefonica marca Siemens, in asa fel incat fiecare camera este dotata cu telefoane cu acces la convorbiri nationale si internationale, inclusiv minibaruri.

Orar hotel

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre hotel

Numar stele: 2 stele
Facilitati: Bar, Mic dejun, Parcare, Plata cu cardul, Restaurant, Sala conferinta, Servicii de curatenie, Terasa, Wi-Fi
Localitate: Timisoara
Zone din Timisoara: Cetate