Timisoara

IBS Romania

IBS Romania

Detalii

Adresa
Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 29 A, et. 5
Telefon
0727986108
Web
www.ibsromania.ro
Social links
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
602

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel mai complex proiect pentru mediul de afaceri romanesc.'

Un concept nou si complex nascut din pasiunea pentru atreprenoriat si managementul profesionist, la baza caruia stau 15 ani de pregatire si experienta.

Proiectul Business Hub este dezvoltat de experti din diferite domenii, care implementeaza Solutii Profesioniste, integrate in Programele " Business Hub Projects ".

Asadar, in orice stadiu se afla afacerea ta, poti beneficia de cele mai eficiente solutii, adaptate exact tipului tau de afacere si pietei careia te adresezi. Obtii astfel reduceri de costuri si timp, dar si calitate superioara si previziuni constante.

Prin Programul Business Hub pentru Startup iti poti deschide firma fara costuri, poti primi finantare nerambursabila pentru a porni o afacere sau poti gasi solutia pentru a transforma o idee intr-o afacere de succes.

Prin Programul Business Hub pentru dezvoltare poti obtine planul de afaceri si solutia financiara pentru atingerea obiectivelor.

Prin Programul Business Hub Club ai acces la investitori si investitii sigure pentru a creste capitalul personal sau pe cel al companiei.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:30
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre

Servicii financiare: Consultanta in Management