Timisoara

Ideal4u DNT

IDEAL4U DNT SRL

Detalii magazin/service IT

Adresa
Giroc, Strada Bega, nr. 9 C
Telefon
0742140683
Web
www.servicii.it
Social links
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

MENTENANTA CALCULATAORE
Este important ca intr-o companie, sistemele de calcul (calculatoare, laptopuri, servere) sa fie actualizate si sa nu impiedice procesul de productie.

SOLUTII DE BACKUP
Datele companiei sunt pretioase si importante. Solutiile de backup trebuie sa fie prioritare afacerii tale.

SECURITATEA INFRASTRUCTURII
Datorita fluxului mare de oameni care circula prin companie, este important ca infrastructura ta sa fie securizata. Informatiile din companie trebuie sa ramana in companie.

SUPORT 24/7
In functie de abonamentul ales, poti avea suport din partea noastra 24/7. Abonamentele lunare au prioritate in interventie fata de clientii ocazionali.

TIMPUL DE RASPUNS
IDEAL4U DNT este renumit in zona de activitate ca fiind o firma care raspunde in timp scurt solicitarilor. Ne dorim sa pastram acest obicei si pe viitor.

FI ONLINE
Daca nu ai o pagina web actualizata, NOI te ajutam, atat cu crearea ei, cat si cu administrarea si gazduirea ei. E important sa fi prezent in mediul online!

PERFORMANTE MAXIME
Periodic, facem o analiza a infrastructurii, pentru a avea in permanenta performante maxime din punct de vedere al IT-ului.

PRODUSE REFURBISHED
Produsele refurbished sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale brand-urilor de top: DELL, HP, IBM, Fujitsu Siemens, LENOVO care arata impecabil si functioneaza excelent. Produsele refurbished prezinta semne mici de uzura.

Orar magazin/service IT

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Filtre magazin/service IT

Servicii: Consultanta, Implementare retele, Mentenanta, Solutii IT
Zone din Timisoara: Braytim