Timisoara

Iiruc Service

IIRUC SERVICE SA P.L. TIMISOARA

Detalii magazin/service IT

Adresa
Timisoara, Calea Dorobantilor, bl. D 5, sc. E
Telefon
0256490048
Fax
0256490037
Web
http://iirucservice.ro
Social links
Categorie
Magazine / service IT
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
666

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin/service IT

Iiruc Service Timisoara

Deoarece piața românească a secolului XXI are nevoie de parteneri profesioniști în servicii și afaceri, care să adopte cele mai bune practici internaționale dovedite în zeci de ani de experiență, atât națională cât și internațională.

Deoarece putem susține tot ciclul de viață al unei soluții IT sub forma unui serviciu integrat, de la consultanță, achiziție, distribuție, integrare, administrare, suport și service, până la managementul proceselor IT sau de business.

Deoarece oferim serviciile unde este plasat clientul, în 4 ore, prin resurse proprii, acoperind întreaga țară cu puncte de prezență, personal și infrastructură proprii, dar și cu puternice centre de service.

Companiile românești au nevoie de parteneri pentru secolul 21 care să furnizeze IT-ul atât ca o utilitate, simplu și eficient, cât și ca serviciu complex cu valoare adăugată, susținând inovația de business și protejând avantajele competitive ale clienților.

Companiilor românești, celor peste 25.000 de clienți existenți și celor viitori, le putem oferi atât servicii și produse IT, cât și soluții de comerț, tranzacționale și de management al activității.
Managementul nivelelor de servicii, standardele de calitate, securitate și organizare, promptitudinea și profesionalismul ne ghidează misiunea.

Viziune
Furnizăm servicii IT de calitate prin personal pregătit și puncte de lucru în toată țara. Credem în eficiență, calitate și inovație pentru a răspunde exact nevoilor pe care clienții noștri le au.

Orar magazin/service IT

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

Filtre magazin/service IT

Servicii: Service, Solutii IT