Timisoara

Importanta certificarii ISO

Importanta certificarii ISO

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1369

Voteaza & Distribuie

Descriere

Organizatiile si companiile din zilele noastre se afla intr-o lupta continua pentru suprematie. A fi in top isi doreste oricine, iar conditiile de concurenta acerba impun si moduri prin care se realizeaza departajarea candidatelor la primele pozitii. Fiecare doreste sa ofere un bun sau un serviciu de calitate superioara, iar acest lucru se realizeaza. Mai este insa nevoie si de ceva in plus: o certificare ISO.
In unele domenii au devenit obligatorii, pentru alte sectoare de business sunt optionale. Certificarea ISO poate fi insa ceea ce face diferenta intre doua companii. In fapt, aceasta certificare reprezinta recunoasterea internationala a puterii de respectare a angajamentelor pe care si le ia o companie cu privire la calitate, mediu, securitate ocupationala si nu numai. Implicit, o certificare ISO creste si gradul de credibilitate fata de clienti, furnizori si alte terte persoane implicate in relatii de business cu o organizatie.
Pentru oricine isi doreste sa fie in top, certificarea ISO obtinuta de la organisme acreditate precum www.iqcr.ro poate sa faca marea diferenta. Avantajele obtinerii unui certificat ISO sunt multiple.
Daca privim piata, pozitia pe piata a unei organizatii si cota de piata pe care aceasta o detine, odata cu certificarea ISO se obtine si o consolidare a acestora. In plus, cucerirea a noi nise de piata si extinderea reprezinta obiective mult mai usor de indeplinit.
Fiecare organizatie are ca obiectiv imbunatatirea constanta a propriei imagini pe piata. Acest lucru poate fi obtinut prin certificarea ISO, care garanteaza ca toate deciziile manageriale din organizatie sunt orientate catre calitate, catre multumirea clientilor. Astfel, creste si increderea tuturor colaboratorilor in ceea ce ofera respectiva organizatie, iar imaginea, brandul si compania per total au doar de beneficiat.
Certificarea ISO aduce cu sine si un grad de satisfactie superior al clientilor. Cerintele lor sunt de fiecare data respectate, relatiile cu colaboratorii organizatiei se imbunatatesc, increderea in produsele si serviciile oferite creste, toate datorita recunoasterii internationale a respectarii acestor standarde.
Automat, printr-o certificare ISO se pun bazele pentru imbunatatirea continua si constanta a tuturor proceselor interne dintr-o companie. Avantajele continua sa rezulte si de aici, cele economice fiind principale: scade ponderea produselor defecte, este redus numarul de plangeri cu referire la serviciile oferite, se stabilizeaza si fidelizeaza clientii prin multumirea lor constanta. In mod direct vor creste vanzarile si profiturile – obiectivul primordial al oricarui business. Adaptarea la conditiile pietei caracterizate de concurenta acerba este o necesitate absoluta. Astfel, obtinerea unui certificat ISO, indiferent de sectorul de activitate, reprezinta un obiectiv primordial pentru orice afacere care isi doreste consolidarea si imbunatatirea pozitiei pe care o are pe piata.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354