Timisoara

Impreuna pentru o VIATA

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Vizualizari
190

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sub acest slogan, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează, începând cu acest an, o serie de evenimente caritabile care vizează responsabilitatea socială corporatistă. Mediul de afaceri este un pilon puternic pentru orice societate iar programele de acest tip îmbunătățesc calitatea vieții. Chiar dacă statul asigură cadrul general, companiile sunt încurajate să facă, în mod voluntar, mai mult decât prevede acest cadru, pentru a îndeplini obiective sociale, de mediu sau sănătate.

De aceea, ne face o deosebită plăcere să vă invităm să fiți alături de CCIA Timiș și de Asociația pentru ATI “Aurel Mogoșeanu” Timișoara la un eveniment de strângere de fonduri destinate modernizării Clinicii ATI dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.
Amfitrionul evenimentului este Prof. univ. dr. Dorel Săndesc, Preşedintele Societății Române de Anestezie şi Terapie Intensivă (SRATI), membru al Consiliului European al “European Society of Anesthesiology” (ESA), Președinte de onoare al Asociației pentru Anestezie și Terapie Intensivă „Aurel Mogoșeanu” Timișoara.

Invitatul special al evenimentului va fi Gabriel COTABIȚĂ, care ne va dezvălui impresionanta lui poveste de succes din secția de ATI, o poveste care a emoționat o țară întreagă.
Prin participarea la eveniment și prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit*, vom fi cu toți "ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ" !*
Gala A.T.I. are loc în data de 10 martie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cu începere de la ora 17.30.

Prețul participarii este de 300 lei / persoană.
Suma va fi achitată către Asociatia pentru Anestezie si Terapie Intensiva “Aurel Mogoseanu” Timisoara, Cod de identitate fiscala: 15675154, Cont bancar IBAN: RO68 BRDE 360S V123 1350 3600 deschis la BRD GSG.

RSVP. Vă rugăm să confirmați participarea până în 06 martie 2017 la adresa aciobotea@cciat.ro, d-na Amira Ciobotea, responsabil Marketing, 0256 300135.