Timisoara

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

Detalii

Telefon
0752806143
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
316

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 27 noiembrie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timișoara se transformă în Valea cu parfum de flori și zumzet de albine în 27 noiembrie. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului Național alături de fiul său, Bogdan Mălăele si actrița Meda Victor.

Inspirat de piesa ”S-a sfârșit cum a-nceput” a lui Sean O`Casey, spectacolul regizat de Horațiu Mălăele este descris de acesta drept o piesă ”italienizată, puțin mai scurtă, puțin altfel dar… în același décor”.

“Pepino, plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa. Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Tatăl neîndemânatic şi foarte miop.”

Cum s-ar descurca bărbatul ȋn locul femeii? Dar invers? Iată două ȋntrebări care ne dau de furcă, poate, din cele mai vechi timpuri. Aici, ele nu au menirea expresă de a demonstra stȃngăcia bărbatului la cratiță, ci de a ironiza prejudecățile legate de rolul „prestabilit” al fiecăruia, ȋndeosebi ȋn peisajul rural.

Lisa se descurcă de minune la cȃmp, așa cum și Pepino ar face-o ȋn bucătărie, dacă lenea și dezinteresul nu l-ar ȋmpiedica să ȋnvețe cȃteva lucruri simple.

Biletele vor fi disponibile în curând și offline, la Casieria Teatrului Național.

RSVP: 0752.806.143

Filtre

Perioada: Luna curenta