Timisoara

In cautarea de oferte pentru antene radio auto

In cautarea de oferte pentru antene radio auto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
1156

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu am reusit sa dorm bine, cand in sfarsit am adormit, abia am reusit sa ma misc dimineata, am uitat multe lucruri pe casa, inclusiv laptopul pe care aveam ceva important, bine ca am totul si pe stick. Am intarziat la munca, insa am facut o comanda de un taxi, si s-a nimerit sa fie chiar un prieten. Odata ce am urcat in masina, cu toate ca era foarte aglomerat prin oras, am ajuns repede la munca, insa degeaba pleci la 9.20 de acasa si ajungi in 12 minute, daca programul incepe la ora 9. Nici Dragos nu a avut mai mult noroc, pe drum a ramas fara antena radio la masina. Cu toate ca ma grabeam, m-a rugat daca pot sa ma interesez de o antena radio auto, stiind ca eu reusesc sa gasesc repede orice pe internet, si mereu gasesc doar lucruri de calitate la preturi ok.

Acum numai la antene radio pentru masina, nu-mi statea gandul cand stiu ca am intarziat 30 de minute la serviciu, si totusi programul este ok, avand in vedere ca incep la ora 9. Totusi am avut noroc sefa mea se afla intr-o dispozitie extraordinar de buna, chiar neobisnuit de buna, si am scapat usor, doar cu o atentionare verbala. Am fost norocoasa de data aceasta, si chiar am avut o zi buna la munca. Intre timp mi-am adus aminte si de Dragos, si m-am gandit sa caut antene radio auto pe internet, chiar pe cbmania. Daca acolo gasesti statii radio, oare nu gasesti si antene radio? mi-am zis eu.

Bineinteles ca am gasit si antene radio auto, la preturi accesibile ca intotdeauna, si de calitate. La cbmania, gasesti doar produse de inalta calitate, de la cele mai cunoscute brand-uri de pe piata. L-am sunat pe amicul meu taximetrist, si i-am spus ca am gasit ceva de care ar putea sa fie interesat, si ca nu il costa nici mult. Dragos parea incantat de idee, dar avea nevoie repede de o astfel de antena. M-a intrebat ce stiu despre livrare, si i-am spus ca livrarea este rapida, fiind un magazin serios. Produsele ajung in 24-48 de ore fara nicio problema. A spus ca nu mai sta pe ganduri, si ca isi comanda o antena radio auto, chiar in clipa urmatoare. Drept rasplata, s-a oferit sa ma duca si sa ma aduca de la munca, timp de o saptamana, fara niciun ban.