Timisoara

Inaugurare SmartFit Studio 2

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
2728

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 7 decembrie 201412:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

SmartFit Studio aniversează cei trei ani de activiate în Timişoara prin deschiderea unui al doilea studio
Cu ocazia aniversării a trei ani de activitate, Smartfit Studio inaugurează cel mai mare studio de fitness, aerobic, indoor cycling și wellness din vestul ţării. Situat în zona Buziaşului, noul Studio se întinde pe o suprafaţă totală de 3000 m², este dispus pe două niveluri şi cuprinde următoarele zone: fitness, functional, wellness – cu bazinul de înot, saune şi jacuzzi – situate la primul nivel şi zona cardio, aerobic, kids, studio cycling – situate la cel de-al doilea nivel.
Inaugurarea celui mai modern şi performant centru sportiv are loc duminica, 7 decembrie, de la ora 12. Cu ocazia acestui eveniment vor fi alături de noi si Master Trainerii de la Fitness Scandinavia din Bucureşti care vor susţine o serie de activităţi de grup dedicate atât clienţilor Smartfit Studio, cât şi celor dornici să se antreneze alături de profesionişti în domeniu. Richmond Bachia, Cristina Andone, Laurenţiu Cical, Adrian Borozan sau Master Trainer-ul Super Jump Dana Boros v-au pregătit clase speciale, dinamice şi antrenante.
Pentru că susţinem un stil de viaţă sănătos şi activ, vă propunem să faceţi mişcare într-un spațiu modern, bine echipat și cu antrenori calificați. SmartFit Studio 2 este dotat cu aparate de ultimă generaţie marca Technogym. Pentru adepţii antrenamentelor de tip functional am pregătit 30 de posturi de TRX, CrossFit, ViPR, Bulgarian bag. De asemenea, clienţii noştri vor pedala pe cele mai noi, moderne şi confortabile biciclete de indoor cycling Tomahawk IC7, care folosesc sistemul Teach by colour şi My Ride.
SmartFit va fi singurul studio din România care va organiza săptămânal clase de indoor rowing. Punem la dispoziţia dumneavoastră rowere Concept 2, care asigură experienţa asemănătoare vâslitului pe apă.
Momentele de relaxare au un rol foarte important în viaţa de zi cu zi, şi tocmai de aceea, studio-ul nostru vă oferă mai multe alternative în acest sens. La SmartFit Studio 2 vă puteţi bucura de două tipuri de saună: uscată şi cu aburi şi de cel mai mare jacuzzi din oraş. La bazinul de înot se organizează cursuri de înot pentru copii şi clase de aqua gym.
Cei care doresc să participe la activităţile de grup pot opta atât pentru tae bo, kangoo jumps, fitball dance, smart pump, abs&booty, cât şi pentru clase de yoga, fitband pilates, zumba sau step. SmartFit Studio2 se adresează şi copiilor dumneavoastră. Aici cei mici pot participa la clase de fun kids circuit, rebound, ultimate training şi dance.
SmartFit Studio 2 se adresează unei comunităţi tot mai preocupate de un stil de viaţă sănătos şi va creşte nivelul calităţii activităţilor de fitness, aerobic, indoor cycling şi relaxare ale timişorenilor.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta