Timisoara

Inchirieriautomacarale.ro – Servicii profesionale pentru camion cu macara de inchiriat

Inchirieriautomacarale.ro – Servicii profesionale pentru camion cu macara de inchiriat

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
684

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Indiferent de anvergura proiectului poti lua in folosinta temporar automacarale sau beneficia de camion cu macara de inchiriat care sa te ajute sa finalizezi lucrarile in care esti implicat, iar pentru asta trebuie sa alegi una dintre cele mai bune firme din domeniul constructiilor ce faciliteaza astfel de servicii si Muta greutatile in locul tau.

GEROM TOUR – Expert autorizat ISCIR in domeniul constructiilor
SC GEROM TOUR SRL este una dintre principalele companii din domeniul constructiilor ce faciliteaza echipamente si utilaje, in functie de cerintele clientilor, la preturi mici si avantajoase, iar toate serviciile sunt orientate catre piata din Romania, astfel incat dispune de ultimele tendinte din gama diviziei de inchiriere camioane, macarale si numeroase alte utilaje. Toate echipamentele sunt autorizate ISCIR si respecta toate normele in vigoare in privinta sigurantei utilizarii lor in cadrul activitatilor de transport si constructii.

Beneficii uimitoare pentru orice camion cu macara de inchiriat
Pentru o mai buna intelegere a serviciului avantajos de inchieriere camion cu macara trebuie sa luam in considerare anumite caracteristici:
  • Camionul cu macara este un utilaj modern ce dispune de doua echipamente foarte importante pentru numeroase activitati din constructii: camionul este utilizat pentru transportarea materialelor si macaraua poate fi incorporata pentru ridicarea de greutati si materiale si dispune de o capacitate de ridicare a greutatilor fara sa creeze vreo problema pe parcursul manevrarii. Cu siguranta un astfel de utilaj face munca omului pe santier mult mai usoara;
  • Orice model din gama camion cu macara de in inchiriat respecta toate normele si are toate autorizatiile necesare in conformitate cu legislatia din Romania;
  • Dispune de garantie in privinta verificarii periodice a acestui tip de utilaj, ceea ce este de responsabilitatea companiei ce asigura servicii de inchiriere;
  • Costul inchirierii camionului cu macara este unul justificat in conformitate cu perioada utilizarii sale.
Utilaje moderne, inchirieri macarale si automacarale
Compania Gerom Tour este principalul aliat in privinta serviciilor de inchiriere automacarele sau camioane cu macara si multe alte utilaje asemanatoare. Cu o experienta innascuta din anul 1997 compania este recunoscuta pe intreg teritoriul Romaniei pentru servicii de calitate la preturi avantajoase fiind mereu la curent cu cerintele pietei din domeniul constructiilor.
Misiunea companiei GEROM TOUR
Obiectivul companiei este acela de a crea impreuna cu clinentii sai parteneriate de incredere si sa faciliteze echipamente si utilaje corespunzatoare prin care se indeplinesc toate conditiile de siguranta la locul de munca. Pentru orice activitate destinata lucrului pe santier sunt necesare utilaje perfect functionabile, usor de manevrat, rezistente la diferiti factori exteriori si socuri mecanice, astfel incat munca fiecarei persoana sa poata fi dusa la bun sfarsit in conditii optime.

Servicii de calitate pentru camion cu macara de inchiriat

Vrei sa beneficiezi de avantajele unui camion cu macara de inchiriat? Este foarte simplu! Poti accesa link-ul www.inchirieriautomacarale.ro si in cel mai scurt timp ai acces la orice autocamion cu macara de inchiriat si de numeroase alte servicii din domeniul constructiilor.

Contact
Pentru informatii suplimentare in privinta serviciilor de inchiriere camion cu macara poti telefona la unul dintre numerele: 0726900900 sau 0722598189.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • 0726538389