Timisoara

Indatoririle unui cetatean european - cati dintre noi le respecta?

Indatoririle unui cetatean european - cati dintre noi le respecta?

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
562

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mediul in care traim trebuie sa fie unul cat mai ingrijit si mai curat. De fapt, este foarte important ca fiecare dintre noi sa stie sa aiba grija de locul in care isi desfasoara activitatea. Vrem sau nu sa recunoastem fiecare dintre noi trebuie sa aiba grija sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu cat mai placut si mai curat. Stim cu totii ca in ultima vreme, curatenia din orase este o mare problema. Din diferite motive sau lipsa de principii, exista oameni carora le place sa stea in mizerie si dezordine. Totusi, indiferent daca suntem sau nu cei care au facut mizerie in jurul blocului, este indicat sa luam toate masurile astfel incat sa curatam toate locurile.

De fapt, de foarte multe ori se intampla ca in momentul in care intrebam o persoana despre mizeria din jurul balconului sau al blocului, insa persoana respectiva sa ridice din umeri, spunand ca nu este ea persoana care a facut mizeria. Ei bine, este de datoria noastra ca si oameni sa avem grija de mediul in care traim si in care ne desfasuram activitatile.

Sigur ca vrem cu totii sa avem orase civilizate, europene, insa pentru aceste lucruri trebuie sa stim sa pastram curatenia si sa punem gunoiul la locul la care trebuie sa stea. Aceasta este doar una din obligatiile unui cetatean european. In continuare vom prezenta cateva dintre masurile pe care le poate lua o persoana pentru a trai intr-un loc curat si ingrijit. In cazul in care vedeti ca peretii blocului dvs. sunt extreme de murdari din cauza factorilor de mediu sau a altori factori puteti sa demarati o actiune de curatare a peretilor. Pentru aceste lucruri se foloseste din ce in ce mai des un proces de sablare cu nisip.

Apoi, un alt lucru de care oamenii care isi doresc sa traiasca intr-un mediu curat trebuie sa fie atenti la toti factorii care cauzeaza poluarea. Din acest motiv este foarte important ca de fiecare data cand faceti o iesire in aer liber sa aveti grija sa strangeti deseurile in urma dvs. Fiecare mic deseu cauzeaza si influenteaza in mod negativ natura. De asemenea, trebuie sa stiti ca necesitatea unui spatiu verde nu trebuie sa fie un moft ci un lucru esential pentru orice oras modern. Acest lucru nu se intampla doar din cauza ca aspectul trebuie sa fie estetic ci si din diferite motive urbanistice sau peisagistice.

De asemenea, un alt obicei nepotrivit al oamenilor este acela de a smulge florile din locurile publice. Sigur ca acele flori au fost plantate cu scopul de a aduce o nota estetica locurilor. Din acest motiv este foarte important sa nu le rupeti, ci sa le ingrijiti atat cat puteti sa o faceti.

Tot de datoria unui cetatean european este sa nu se arunce deseurile in locurile publice. Este foarte important sa aveti grija de toate spatiile publice pentru a avea un oras frumos si civilizat, demn de a fi numit, un oras european.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354