Timisoara

Informatica Timisoara, prima la futsal! Victorie mare cu Deva

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
505

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Victorie mare pentru echipa banateana, care revine pe prima pozitie a clasamentului, dupa un meci incendiar cu principala contracandidata la titlu, Autobergamo Deva. A fost 1-0 pentru violeti, care au acum 3 puncte avans, dar si un meci mai putin, cu doua runde ramase de jucat din sezonul regulat.
In prima repriza, ambele echipe au avut ocazii, insa echipa gazda a fost cea care a amenintat mai mult poarta lui Molina, cele mai mari ocazii fiind semnate de Ilas, care din mijocul careului a trimis mingea in bratele portarului devenilor si bara lui Matei de pe finalul reprizei.
Deva a avut doua ocazii mari prin Obada, care a fost oprit printr-un tackling perfect de antrenorul jucator Robert Lupu chiar inainte ca jucatorul devenilor sa ajunga in careul lui Iancu, iar Ignat a sutat puternic de la distanta, dar Iancu a fost pe faza.
In a doua repriza, tot jucatorii violeti au fost cei cu ocazii mai mari. Rakic a ratat din trei metri, trimitand mingea pe langa poarta, Lupu a sutat pe langa intr-o situatie de unul contra unul cu Molina, iar apoi Savio dribleaza doi jucatori deveni, iar Molina intervine din nou in situatie de unul contra unul.
Cu 7 minute inainte de final, Gabriel Dobre a primit al doilea cartonas galben, iar echipa timisoareana a fost nevoita sa joace doua minute in inferioritate numerica. Jucatorii violeti s-au decsurcat de minune in aceasta situatie grea, iar la cateva secunde distanta dupa ce s-a restabilit egalitatea in teren, Savio marcheaza cu un sut deviat cu 4 minute inainte de final, si aduce victoria echipei noastre.
Savio a fost arma secreta a banatenilor, care a marcat la meciul de debut.