Timisoara

Intalnirea interactiva "PAF şi frica dispare!"

Intalnirea interactiva "PAF şi frica dispare!"

Detalii eveniment

Telefon
0754542002
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
504

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 1 februarie 201618:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Simona Le Roy: „După mulţi ani de experienţă, de studii academice şi de cercetare, sunt fericită să împărtăşesc cu dumneavoastră câteva metode noi, inteligente şi eficiente pentru educatori/părinţi. Metoda P.A.F. (Partnership Against Fear - Parteneriat împotriva fricii), pe care am creat-o, favorizează dezvoltarea inteligenţei, creativităţii, creşte capacitatea copilului de a se adapta la viaţă şi de a avea un tonus mental puternic. Cu alte cuvinte, o atitudine de câştigător!”

Metoda educaţională P.A.F., creată de Simona Le Roy (de origine română) nu este doar o metodă, ea este o aventură îndrăzneaţă, care stimulează inteligenţa şi creativitatea copiilor, consolidându-le în acelaşi timp încrederea în sine.

Evenimentul va ava loc în 01 februarie, de la ora 18:00, Sala de conferinţe a hotelului Boavista, Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7, Timişoara.
Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, iar pentru buna desfăşurare vă rugăm să vă consemnaţi intenţia de participare pe pagina FB https://www.facebook.com/events/814789822001024/